maanantai 27. elokuuta 2012

Häähuumaa vol ziljoon

Huonomaku on ollut undercover- eli siis häissä kuuntelemassa ja katselemassa ällön rakastuneita pariskuntia jossa epäkihlatut tuijottavat kysyvän painostaen miestensä silmiin ''koska on meidän vuoro?''. Hääpari kuitenkin käyttäytyi siivosti. Ilkeää kaasoa ei edes näkynyt aamupalalla (vietti yön bestmänin kanssa)... Huononmaun ensimmäinen toteamus ''Ainoat jotka on täällä on meidän lisäksi sinkkuja on lesket''. Oujee.
 
Morsian päästi naitetun naisen elämän viisauksia aamulla. Jotkut morsiamet kuulema kärsivät häiden jälkeisestä masennuksesta.... koska heidän elämänsä onkin samanlaista häiden jälkeen.

En ole naitettu, enkä edes varattu, mutta kyllä on hieman utopista haaveilla paremmasta elämästä avioliiton solmimisen jälkeen (olettaen ettet ole postimyyntimorsian thaimaasta tai muuta vastaavaa). Huonomaku, Tytsy ja jopa morsian oli ymmällään moisesta, etenkin kun eurooppalaisessa kulttuurissa on tapana serustella ja tuntea toisensa pitkän aikaa ennen sormusten ja lupausten vaihtelua. Miten voi edes odottaa että joku asia muuttuisi radikaalisti, kun seurustelun tarkoituksena on oppia tuntemaan toinen ja olemaan varma siitä ettei mitään suuria muutoksia tule. Naiset osaavat kyllä olla todella ristiriitaisia.

Huonomaku ei vaan voi sille mitään, mutta häistä puheenollen Huonomaku voi taas postata kuvan lemppari häämekostaan.




1 kommentti:

  1. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/12201-haeiden-jaelkeinen-masennus-%3B/page__st__20

    VMP

    VastaaPoista