torstai 23. elokuuta 2012

Feidarit

Feidareita on monenlaisia. On nössyköitä, on mulkeroita ja on saamattomia sellaisia. Huonollamaulla alkaa olla liian suuri mieltymys feidareihin, joten tämän kategorian miehet ansaitsevat oman analyysin.

Kategoria 1. Mulkerot
Mulkero feidarit lupailevat kauhesti, mutta näkevät vain sillon kun heille sopii ja he sitä itse ehdottavat. He yleensä ottavat yhteyttä vain humalatilassa, mitä myöhemmin sen mulkerompi. Mulkero feidarit eivät rehellisesti ymmärrä kun ovat tehneet väärin.

Kategoria 2. Nössykät
Nössykkä feidarit eivät edes uskalla paikalle. Nämä ovat esimerkiksi suomi24 väijyvät ujot pojat jotka kertovat ummet ja lammet esittelyssään 'sen oikean' löytämisestä, mutta toden tullessa hiljaisuu saapuu. Joka kenties myös selittää miksei sitä oikeaa löydy. Kotisohvalta on vaikea löytää vaimoketta tai unelmien man-söniä.


                                                      Kategoria 3. Saamattomat
Nämä feidarit perjaatteessa ovat valmiita lähtemään treffeille, mutteivät ole kuitenkaan aivan varmoja. Henkilöt tässä kategoriassa kuitenkin osaavat lopuksi sanoa etteivät tahdo taas feidata. Saamattomat ovat myös yleensä hieman velttoja (tällä kertaa ei siinä mielessä) ja hitaita, joten jos on tarkoitus tavata esim. baari-illan aikana tämän kategorian feidari saattaa saada aikaiseksi lähettämään epämääräisen ''oon aussie baaris'' viestin 01:54, 30min ennen pilkkua. Tulisiko tämä sitten ottaa kutsuna? Saamattomat eivät saa selkeitä viestejä ajaksi, mutta mitäpä siinä häviää jos paikalle menee.

Huonomaku on sitä mieltä että kategorian 3 Saamattomat ovat ehdottomasti kaikista puuduttavimpia tapauksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti