sunnuntai 19. elokuuta 2012

paluu 'juurille'

Yliaktiivinen viikonloppu takana. Lauantai ilta alkoi Henry's Pubin terassilla viattomasti kahdella lonkerolla. On se myönnettävä, että komea uroslaumahan se siellä istui lippikset vinossa, mutta ehkä ensi kerralla. Koska kello oli vasta yhdeksän pinnoilla ei tullut kysymykseenkään lähteä vielä kotiin. Huonomaku on ehkä tullut vanhaksi, mutta ei nyt niin vanhaksi. 


Huonomaku ja hänen ystävänsä suuntasivat siis aina yhtä turvalliseen Chapliniin, jossa oli heti ovella kaksi yli-iloista portsaria vastassa. Pari matsia pöytäfudista lonkeron turvin ja hetkellinen juorusessio. Olimme jo suuntaamassa kohti kotia kunnes Huononmaun ystävä bongasi syyn miksi jäädä vielä hetkeksi. Yllätykeksi seuraan liittyi/tunkeutui iloinen poikalauma, joka oli viettämässä polttareita. Muut varattuja paitsi Tennis-jätkä ja 'Serkku', yksi naimisissa oleva joka heitteli sormustaan lattialle, yksi menossa naimisiin, 'Spanieli' joka oli aivan muissa maailmoissa- kotoa löytyy pari Cockelia ja muutama Biljardihai jotka viettivät aikansa alakerrassa. Huononmaun on yksinkertaisesti pakko todeta, että kyllä se Chaplin on the place to go. Harvoin sieltä on lähdetty allapäin pois. Lähes aina siellä käyvät miehet ovat olleet positiivisia yllättäjiä ja tällä kertaa myös mörssärit olivat varsinaisia ilopillereitä.

Huononmaun on yksinkertaisesti pakko todeta, että kyllä se Chaplin on the place to go. Harvoin sieltä on lähdetty allapäin pois. Lähes aina siellä käyvät miehet ovat olleet positiivisia yllättäjiä ja tällä kertaa myös mörssärit olivat varsinaisia ilopillereitä.

Huononmaun Tomppahan on bongattu Chaplinistä, tosin Tompan pisteet laskivat eilen. Huonomaku ja Tomppa olivat aiemmin viikolla viestitelleet mahdollisesta näkemisestä lauantaina- Tomppa oli sanonut että on menossa poikien kanssa ulos, mutta Huonomaku voi tulla mukaan jos tahtoo- johon Huonomaku vastasi että noh katsellaan ja viestittele. Viesti tuli, mutta klo 01.54 (aussi baarista).. Huonomaku lopuksi koitti 3 aikaan soittaa Tompalle, muttei kuulunut vastausta. Kotia kohti siis... Kotimatkalla puhelin soi uudesta numerosta.. Tompan kaverihan se siellä. Miksi ihmeessä Tomppa antoi Huononmaun numeron kaverilleen? Miksi miksi miksi. Huonomaku soittelee Tompalle koska Tomppa kiinnostaa, ei Tompan kaverit. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti