lauantai 18. elokuuta 2012

enkeleitä ja paholaisia

Villi viikonloppu on alkanut. Perjantaina  pikku paholainen istui hetkellisesti Huononmaun olalla ja kannusti tyhmyyksiin, jonka seuksauksena ja hairahduksena oli tekstiviesti Kerubille, jota seurasi monta puhelua.. osa vastattuja, osa vastaamattomia, kaikki kuitenkin Kerubilta.  Huonomaku on oppinut olla soittamatta kännipuheluita, toisin kuin Goottilesbo, mutta känni tekstiviestit ovat vielä työnalla. Kuitenkin mielummin niin, sillä seuraavana päivänä sentään tiedät mitä tyhmää sitä on tullut sanottua.


Kerubi oli kovaa vauhtia jo ensimäisen puhelun aikana tulossa Huononmaun luokse, mutta Huonomaku oli miehisellä ''ehkä sitä ehkä tätä... katellaan..'' tuulella.  Huonomaku totesikin Kerubille myöhemmin ettei hän nyt voi tänä yönä tulla vierailemaan, sillä Huonomaku ei kaipaa mitään ''ylimääräistä'' sänkyynsä. Onhan tämä torjunta hieman ristiriitaista, mutta tulipahan vältyttyä virheeltä.

Aina ei tarvitse olla helppo. Kerubi tokaisi puhelimessa, että Huonostamausta on tullut tämän 4-vuoden aikana 'vanha', mutta pelkkä seksi ei vain yksinkertaisesti kiinnosta- joten miksi sitä lähtisi sitten harrastamaan? Huonollamaulla on ollut aivan tarpeeksi eri mulkkuja lakanoiden välissä ja niistä voi vetää suhteellisen varman johtopäätöksen, että irtosuhteet ja yhden illan jutut hyvin harvoin tuottavat fyysistä mielihyvää, puhumattakaan sitten henkisestä tyydytyksestä.



 Ehkä tänään löytyy jotain tälläistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti