maanantai 20. elokuuta 2012

Hex triplet #800080

Provocative, passionate, playful purple.

Vakuuttava, vastustamaton, vaaniva, valloittava violetti.

Lumoava, liekehtivä, lempivä liila.

Tiesitkö tämän!?!
Liila yleensä mielletään väriksi, joka osoittaa että kyseistä väriä käyttävä henkilö on halukas suutelemaan kumpaa tahansa sukupuolta. Huonomaku toki on koettanut tätä, mutta ei se elämä ilman makkaraa mitään olisi, liila vaan on niin pähee. (Punainen ilmaisee että olet halukas tekemään mitä tahansa miehelle).

Huonomaku siis kävi ostoksilla, matkaan tarttui ihanan upea liila huulipuna. Huonomaku tunsi olonsa oikein haluttavalta kävellessään kaupungilla testipunat huulissa.

Goottilesbon kanssa tuli mietittyä seuraavaa: huulipunan kestävyystesti- mitäköhän se pitää sisällään? Huonomaku ja Goottilesbo ainakin telepaattisesti heti keksivät mitä sen tulisi pitää sisällään. Ikävä kyllä, kunnon testihenkilö vielä uupuu :(


  Hetkellinen hairahdus siis muotibloggailuun.. Huononmaun on vaan pakko kertoa että joka tytön unelma merkki, joka saattaisi jopa kestää astetta rankemmankin yön on MAC. Huonomaku takaa, että kun oikea henkilö löytyy meikkipussista löytyvät merkit pistetään kaikki kovalle koetukselle. MACit ovat tähän mennessä suoriutuneet (kuitenkin vielä jokseenkin viattomista) tehtävistään kunniamaininnalla.



Nyt kun kerran liila on päivän sana, niin tiedoksi vaan kaikille lukijoille että alla on Huononmaun unelmien hääpuku Enää puuttuu se unelmien Man-soni.










 





1 kommentti:

  1. Mahtava biisivalinta! Oon ihan superhäppy meidän uusista liiloista huulipunista.

    =B

    -GL

    VastaaPoista