keskiviikko 15. elokuuta 2012

Oli jo aikakin

Buahahaa, kerrankin Huonomaku on ollut kiltisti ja kaverit tuhmasti!

Huononmaun hyvä ja vastuuntunnollinen ystävä (joka tähän mennessä on elänyt erittäin sivistynyttä elämää) oli pienellä reissulla Ranskan Rivieralla. Kröhöm vaikea arvata mihin klassisiin (huom monikko) clichéihin tämäkin päättyi, mutta oli jo aikakin.

Cliché 1.
Nätti blondi tytsy tapaa nappisilmisen, pitkän, lihaksikkaan, melkein ranskalaisen (Geneveläinen) miehen baarissa, ammatiltaan poliisi- eli varmasti luotettava henkilö (tai siis mies- herää ensimmäinen kysymys voiko mies oikeasti olla luotettava?). Nappisilmä oli kavereidensa kanssa ulkona ja kun Tytsy kysyi miksei kukaan tanssita hänen kaveriaan Nappisilmä totesi että kaikki hänen kaverinsa ovat varattuja. Tytsy sitten päätti varmistaa kysymällä eikai tällä nappisilmällä ole tyttöystävää- ja niin hän katsoi Tysyä ruskeilla silmillään ja pudisti päätään Tytsyn helpotukseksi. (herää toinen kysymys voiko mies oikeasti olla luotettava?)



Cliché 2
Baarista poistuttua Tytsy, Nappisilmä and co menivät hiekkarannalle, jossa Nappisilmä nappasi Tytsyn reppuselkäänsä ja käveli vaatteet päällä mereen. Herää uusi kysymys, miten harrastat turvaseksiä vedessä? -Niinpä. Samanaikaisesti Tytsyn kaveri komensi Nappisilmän vonkaavaa kaveria pitämään turpansa kiinni. 

Tytsystä Huonomaku on kuitenkin hyvin ylpeä, elämässä oppii vain virheiden kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti