sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Valoa tunnelin päässä?

Huononmaun viikonlopun huipennus oli ehdottomasti tapaaminen Tompan kanssa. Huolestuttavaa on se, että Tomppa vaikuttaa hyvin mukavalta nuorelta mieheltä. Tässä vielä nimianalyysi Tompalle- ' luokan todennäköisin häirikkö, monella Tommilla on myös ad/hd, mut Tommit on iha jees''. Ja tämä Tomppa ei kyllä todellakaan vaikuta ad/hd:ltä.


Tomppa fanitusta ei helpota se että viimesimmän tapaamisen jälkeen Huonomaku vietti päivän ystävänsä kanssa eri morsiusliikkeissä.
Got to keep it cool.  keep. it. cool.

Mikä siis tekee Tompasta niin erikoisen?
Tomppa on mies joka:
1. Hakee/saattaa taksille
2. Avaa oven
3. Tarjoaa juotavaa
4. Yrittää tarjota syötävää
5. Kehuu
6. Vastaa viesteihin
7. Muistaa asioita
?
 Huonomaku on tässä lähimenneisyydessä kohdannut suurimmaksi osaksi hyväksikäyttäviä mulkkuja joilla ei ole ollut minkäänlaisia käytöstapoja, joten on vaikea uskoa todeksi, että niitä jollain olisi.

Tompan ja Huononmaun rakkaustarinassa on kuitenkin pieni mutka matkassa, Tomppa lähtee kuukaudeksi ulkomaille ja seuraavat deitit ovat siis kenties vasta heinäkuun lopussa :( Paitsi jos Huonomaku hyväksyy Tompan kutsun (eli kerää pikaisen kolehdin) ja lähtee katsomaan tätä ulkomaille. Hmmm, maybe a bit too much. Eikä kuukausi edes ole pitkä aika.


1 kommentti:

  1. Kuukausi on lyhyt aika, jea, toivottavasti tulee jotain kivaa tosta miehestä :)

    VastaaPoista