maanantai 18. kesäkuuta 2012

lub dub lub dub lub dub

Koska uusia treffejä ei ole nyt luvassa hetkeen täytyy turvautua muistelemaan Tomppaa, joka on ensimmäinen mies Romeon jälkeen, joka on edes saanut Huononmaun innostuksen heräämään ja toivon sykkimään.

Käsittämätön tuo tunne, kun viimein tapaat jonkun, joka on a) kiinnostunut sinusta ja b) sinä hänestä. Koskaan ei saisi olettaa, mutta nyt on ehkä pakko tehdä poikkeus.

Huonomaku oli siis käymässä Tompalla perjantaina. Ei ehkä paras paikka treffeille, mutta eipä nyt ollut syytä kieltäytyäkkään. Tomppa oli varsinainen gentleman availi ovia ja heitti hyvin ei Huononmaun perusmiesmaun suusta kuuluvia kommentteja esim. Tomppa totesi kuinka aika kulkee niin nopeasti ja kuinka se varmaan johtuu hyvästä seurasta, kuinka Huonomaku ei ole mikään tyhmä tyttö, Tomppa myös saattoi taksille (Huonomaku oli kiltti ja sivistynyt tyttö eikä jäänyt houkutuksista ja pyynnöstä huolimatta Tompalle yöksi- yleensä se on niska perseotteella yksin ovesta ulos ja pihtari leima otsaan). Taksin saapuessa Tomppa vielä totesi että seuraavaan tapaamiseemme luultavasti menee nyt hieman aikaa, ellei Huonomaku tee yllätyshyökkäystä Eurooppaan Tompan luokse.

Muuten treffit menivät lähinnä siinä, että Tomppa löhöili perinteisessä miehisessä asennossa sohvallaan ja jutteli mukavia. Huonomaun keskittymiskyky oli kuitenkin noin teini-ikäisen finninaaman tasolla sillä Tompan paita nousi vahingossa pikkuhiljaa ylöspäin- luultavasti tarkoituksella kiduttamaan Huonoamakua, jonka katse suuntasi jatkuvasti alaspäin kohti Tompan paljasta mahaa. Kunnialla selvittiin, vaikka houkutus hyökkäykseen oli suuri.

Miksei Huonomaku siis antanut eläimelliselle itselleen valtaa? Siksi, koska tällä kertaa yritetään saada jotain muutakin kuin seksiä. Huonomaku on vahvasti sitä mieltä, että on nähnyt tarpeeksi pikku veitikoita tässä elämässä, eikä ole varma kuinka montaa uutta enää jaksaisi katsoa..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti