perjantai 15. kesäkuuta 2012

Tie miehen sydämeen käy...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqOUmHUOm_u6lcXHaYJ4sYrWla2zhcIM4auVrSR3vBY6ZQ1_8nJEWdyx5siPKgxGE9qQCTPJgtbwq8LtrAzWAgUMakLGTx-qI027MF85lKc8qT0715jlga01kK1AocMeSudMUe2DC0TUs/s1600/ice-cream.jpgSillä aikaa kun te velttoilijat olette olleet kotona löysäilemässä Huonomaku on käynyt onnistuneesti treffeillä. Tosin jäätelökioskin myyjä ei tiennyt omaa tuotevalikoimaa ja maraschinon sijaan Huonomaku sai inhoaamansa mansikkaa (eihän kukaan siis oikeasti inhoa mitään jäätelöä), mutta koska päivän teemana oli olla kiva tyttö valittaminen ei ollut vaihtoehto (Huonomaku huomasi heti makuerehdyksen, kun jätskikisanmyyjä alkoi kaapia jäätelöä, mutta koska Huonomaku ei halunnut myöskään esittää läskipossua, joka käy useasti kiskalla hän päätti olla hiljaa ja katsoa sivusta huokaillen).
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdWubvJm3pBsvryalecfSrrlN_Ht2OszYulscWA9NHEiwkCnXFp-HPUTXgKfSsHurY4Z4Hgw-OqzuIO2vr-dlsNpgAILM1gb89arQPLb1g2FJ5bwKT-rNZudqQmXbP5Wpb1EryAp1VKZM/s1600/graffiti+ice+cream.jpg
Poika sen sijaan tilasi ihan tarkoituksella mansikkajäätelöä (booooring). Onnistuneet siis siinä mielessä, että jätkä ei ollut mulkku, mutta sen suurempaa rakkaustarinaa tästä tuskin tulee kehittymään.

Treffien aluksi Huonomaku huomasi lievää jännitystä vastakkaisessa osapuolessa, mutta lempeän ja rempseän luonteensa ansioista saatiin poika rauhottumaan ja keskittymään jäätelön maun valintaan. Siellä sitten meren äärellä istuskeltiin ja juteltiin mukavia, eli siis mm. Nokian osakkeista, Sharepointista, mobiilisovelluksista ja urheilusta. Uskokaa tai älkää, mies oli otettu ja erittäin innoissaan Huononmaun tietoudesta.

Oppitunti nro. 1 tie miehen sydämeen käy urheilutiedon kautta, toki ei mitään syvällistä tietoutta vaan muutama satunnainen fakta jalkapallosta ja lätkästä riittää. Miksi juuri näistä? Kaikki miehet katsovat ja tietävät edes jotain molemmista lajeista josta pääsemmekin oppituntiin nro 2. puhu siitä mistä he tietävät jotta he voivat tuntea olonsa fiksuksi. Kyllä, miehet ovat edelleen näin alkeellisia otuksia joiden psyykettä pitää hieman psyykata.

Muisto menneisyydestä.

Me naiset tiedämme että olemme fiksumpia, mutta on myös tietoudessamme että miehet eivät saa tietää tätä ja salakavalaa juontamme, jonka ansioista miehet luulevat olevansa fiksumpia.


Kesäisin ja juonitelluin terveisin,
Huonomaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti