keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Miracles

Sillä aikaa kun muut hankkivat lapsia, menevät naimisiin tai ostavat koiran Huonomaku uskollisesti jatkaa kenttätyötä ja pyrkii selvittämään totuuden, tällä kertaa iloisissa tunnelmissa.

Baarista bongattu viime tekstin Tomppa on suomenruotsalainen, eli ei siis mikään perus-mikko. Huonomaku on nyt kiperässä tilanteessa, sillä kokemusta minkään maan suomenruotsalaisista tompista ei ole. Suomenruotsalaiset ovat ehdottomasti hieman erilaisia ja tämä on vielä alunperin Espoosta. Ja ainoa kokemus Espoolaisesta on vuodelta nakki ja se päättyi imurin kanssa taisteluun.

Tomppa on heti opettanut sen, että legendaarinen 3-päivän sääntö pätee myös sosiaalisessa mediassa kommunikointiin. Huonomakuhan oli niin reippaalla päällä kun tavattiin, ettei tajunnut a) antaa omaa numeroaan b) kysyä Tompan numeroa c) Kysyä Tompan nimeä, joten 3 kiperää päivää Huonomaku eli toivossa, että Tomppa muisti Huononmaun nimen jonka Huonomaku tavasi hänelle taksitolpalla. Kuitenkin, 3 päivän päästä Tomppa yllätti ja Facebookkiin pamahti kaveripyyntö. Ilmeisesti miehissäkin on toivoa ja jotkut oikeasti muistavat jotain ja pystyvät johonkin. =)

Alla hieman musiikkia masiksille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti