torstai 7. kesäkuuta 2012

Nettidettailun salait *haukoitus*

Viesti nro 1:

Hei! Täällä yksi "jätkä", joka tykkää merestä, juhannuksesta ja romanttisista illoista maaseudulla. Tositarkoituksella ollaan liikkeellä. Olisi mukava tutustua Sinuun paremmin ja näinollen molemmat saisivat huomata, millaisia ihmisistä olisi oikeastaan kyse. Vaikutat kirjoitustyylisi perusteella oikein mukavalta ja myös romanttiselta naiselta ja profiilikuvasi on suorastaan kaunis:) Kerron itsestäni hiukan, yritän välttää romaanin kirjoittamista, mutta se ei välttämättä ole helppoa. (No jospa säästyisit pienoisromaanilla) Olen aina ollut kiinnostunut matkailusta. Suomessakin olisi varmasti hienoja paikkoja nähtäväksi. Mm. länsirannikon kaupungit tai Itä-Suomen järvimaisemat. Merellä ja saaristossakin on mukava käydä ja viettää aikaa. Ehkäpä joskus sitä voisi kun opiskelut ohitse ostaa muunkinlaisen veneen, kuin avomoottoriveneen. Euroopassa on tullut käytyä monissa maissa, mutta paljon on vielä maailmaa näkemättä:)! Jonkun mukavan ihmisen kanssa (jollaiselta sinä vaikutat:) ), matkailu saattaisi olla oikein valloittavaa ja rentouttavaa puuhaa ja vapaa-ajanvietettä. Tykkään pitää huolta kunnostani ja itsestäni, joten käyn lenkillä ja uimassa omaksi huvikseni. Koti-illat oman oman kullan kanssa ovat tottakai luksusta myöskin:) ! Myös muita liikuntamuotoja olisi tietysti kiva kokeilla. Olisi kiva aloittaa vaikka yhteinenkin harrastus tai kokeilla jotain, mistä sinä pidät. Olen aina iloinen kokeilemaan kaikkea uutta. Olisi myös hauska tutustua Sinun harrastukseesi ratsastukseen... Oletko jo monta vuotta sitä harrastanut? On tullut Teivossa, Vermossa ja Metsämäen raviradoilla varmaan käytyä useita kertoja? Itse en ole vielä hevosen selkään uskaltautunut, mutta tietysti pienellä painostuksella voin sitäkin yrittää:D Opiskelen itse Raumalla merikapteeniksi viimeistä vuotta, syksyllä pitäisi saada teoriat pakettiin. Olen kotoisin Pirkanmaalta, mutta minulla on mahdollisuus tulevaisuudessa muuttaa minne vaan, se ei ole ongelma. Tuttaviani asuu pääkaupunkiseudulla, joten siellä tulee usein vierailtua. Olisin kiinnostunut kuulemaan Sinusta lisää. Opiskelustasi? Harrastuksistasi? Mitä elämältä haluat?

Voit vaikka vastailla allaoleviin hassuihin, kliseisiin kysymyksiin, jos haluat. Erityisesti haluan kuulla kuitenkin Sinusta itsestäsi ja ajatuksistasi lisää. Nämä ovat hassuja keskustelunaloittajia:
P.s. Lupaan itsekin vastata niihin jälkeesi. Tuohon Teivo/ Vermo kysymykseen en itse osaisi vastata. Perustelut myös suositeltavia.

-Uiminen vai auringonotto?
-Teltta vai asuntoauto/vaunu?
-Piknik- retki kaupungin puistoon vai telttaretki autiolle saarelle?
-Auringon lasku maaseudulla vai kaupungissa?
-Aikainen herätys vai myöhäinen nukkumaanmeno?
-Teivo vai Vermo?
-HIFK vai Jokerit?
-Maaseutu vai kaupunki?
-Kerrostalo vai omakotitalo (rivitalo/ paritalot myös vaihtoehtoina)

Toivoisin kuulevani Sinusta pian. Olisin hyvin otettu kun saisin Sinulta myös viestiä pian. Minua ei tarvitse ujostella, en ole vielä ketään syönyt:)
 

Viesti nro. 2:

Whats cookin good lookin :)
I was really bored and decided to browse all these ads on this website and thought to myself "Wow. Look at all these lonely, depressed, and desperate women". Then, I came across yours and thought..."Wow. This is a lonely, depressed, and desperate girl that is actually CUTE!"

Haha, I'm JUST KIDDING (not about the cute part). ;). Actually I just wanted to say that you're fantastically beautiful and I wanted to find out what you are like. So I'm surfing around making some nice friend and you sounds like a qualify one...and I am messaging you hoping you're more interesting than your picture! :P
Get back to me!
-Mr. TM


Onko pojilla kevättä rinnassa vai mikä mättää kun runosuoni kukoistaa kuin kukat kauneimmillaan. Aikamoisia viestejä oli kuitenkin tupsahtanut inboxiin ihan yllättäen. Noh, toisella on Supermanin kuva (vaikea arvata kumpi) profiili kuvana, että jos nyt siitä lähdetään. Mielenkiintoista on välillä saada kommentti ''en laita kuvaani nettiin kaikkien nähtäväksi''. Hmm, noh nettideittailu on sitten ilmeisesti hyvin häpeällinen, mutta ilmeisen suosittu juttu. Nettideittailussa hyvin suuri ja olennainen asia on kuva. Jos elämässä kerran jokin on ilmeisen häpeällistä (villinä veikkauksena heitän että melkein jokaisesta meistä on kuva esimerkiksi omassa tai kaverin FB profiilissa), niin miksi ryhtyä moiseen jos siihen ei kykene.

Ihminen on kuitenkin sen verran laiska, että jos nyt harrastaa online deittausta, niin kuinka moni oikeasti vaivautuu ottamaan vakavasti treffipyynnön kasvottomalta henkilöltä. Tai kuinka moni jaksaa  lukea sen ajatuksella, edes puoleen väliin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti