lauantai 9. kesäkuuta 2012

The football hooligan inside me.

Jälleen kerran Huonomaku oli viettämässä iltaa Goottilesbon kanssa. Ajatuksena oli viettää sivistynyt ilta ja käydä ahmimassa vähän Kana Kung Poeta ja kenties nauttia muutama lasi karahviviiniä. No alamäkihän alkoi jo siitä ettei karahviviiniä ollut.

Ruokailumme jälkeen päätimme lähteä pohtimaan elämän kiperiä kysymyksiä Williin Väinöön. Todellisuudessa luimme kuukausi sitten Nyt-liitteen terassioppaasta että Willin Väinön asiakaskuntaan kuuluu palomiehet. Noh, perus lattialle kusevia äijiä oli se paikka täynnä, palomiehiä tai ei- no thanks. Epäsivistynyt baarimikkokin myi kuoharipulloa Italialaisena Cavana, vaikka me kaikki tiedämme että Prosecco tulee Italiasta ja Cava Espanjasta, mutta W.V:ssä on varmaan myös saatavilla ruotsalaista sampanjaa. 


Tulimme siihen tulokseen että tarvitsimme vielä yhdet terapeuttiset ja ehkä yhden fudismatsin, joten suuntasimme uuteen kantikseemme Chapliniin. Joka on luultavasti kohta entinen kantis, sillä tätä tahtia porttari tulee ennen juhannusta. Chapliniin saavuttuamme Goottilesbo lähti ahdistelemaan pöytäfudista pelaavia poitsuja ja kyselemään kauan nämä vielä pelaavat. Mission accomplished ja he luovuttivat suosiolla pöydän meille. Kuitenkin, koska olemme ystävällisiä ja sosiaalisia nuoria naisia pojat liittyivät seuraamme matsin merkeissä.


Huonomaku on hyvin keskittynyt ja agressiivinen hyökkääjä, Goottilesbo on hyvin äänekäs ja innokas kannustaja. Portsari tuli ei kovin monen maalin jälkeen pyytämään 'neitejä alentamaan desipelejä'. Pallon jumituttua molempien joukkueiden ukkeleiden saamattomiin pojat tilttasivat pöytää ja pum yksi tuoppi yli laidan, kiltisti tuo portsari ne lasinsirutkin siivosi ja kehotti varmonaan liukasta lattiaa. Edellisellä Chaplin visiitillä Huonomaku onnistui taklaamaan tuolin ja haukkumaan Joonakset mulkuiksi. 

Oppittuna se, että pöytäfudis on loistava tapa etsiä rakkautta. Huononmaun ja Goottilesbon pöytäfudis keikat ovat saavuttaneet enemmän tuloksia kuin kaikki muut keikat yhteensä.

2 kommenttia: