tiistai 5. kesäkuuta 2012

age is nothing but a number

Lets talk about age baby, lets talk about you and me. Vaikka olenkin jo aikaisemmin todennut että ruoho ei ole vihreämpää 80-luvun toisella puolella. Mikä on se sopiva ikäero, vai onko sellaista edes olemassa?

Hetkellisesti pystymme suhteuttamaan tämän naamassa virtaavan botoxin määrään, mutta kenties sen vaikutuksen lamaannuttua kultapoju Ashtonikin tuli järkiinsä. Kuusi vuotta oli siis heidän botoxinsa sokaisema aika. 15.5 vuoden ikäero oli siis liikaa.

Yleisesti tunnumme ajattelevan ja pyrkivän siihen että mies olisi muutaman vuoden vanhempa. Elämän julma totuushan on se, että naiset kasvavat nopeammin. Kuitenkin tämäkin tulee suhteuttaa. Eräs Huononmaun ystävä seurusteli hetkenaikaa 7-vuotta vanhemman miehen kanssa. Kuulostaa aika täydelliseltä ikäerolta Huononmaun korvaan, mutta ottan huomioon että tyttö oli suht nuori ja kokematon parisuhteissa homma taisi muuttua hieman liian tylsäksi. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan saamelaiset miehet naivat 15 vuotta nuoremman naisen pitääkseen huolta siitä että saivat mahdollisimman paljon henkiin jääviä jälkeläisiä. Noh, turkulainen tutkijakin tuli siihen tulokseen ettei tämä ollut optimaalista.

Kun kasvamme ja saamme kokemusta elämästä ja vastakkaisesta sukupuolesta omat arvomme ja ja mielipiteemme muuttuvat. Huonomaku on tullut siihen tulokseen, että ikäeroja ja sopivaa miestä kannattaa ajatella vasta sitten kun on säätänyt tarpeeksi, riittävän monen kanssa ja voi kuvitella haluavansa muutakin kuin pelkkää pilliä tai hetkellistä huomiota.
 
Pitemmittä puheitta, vastaus ikä-ongelmiin löytyy seuraavasta kaavasta. Siitä vaan sitten tytöt laskemaan ja miestä etsimään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti