lauantai 23. kesäkuuta 2012

behind the scenes

Morsian on viela tuolla jossain huitelemassa joten Huonollamaulla on curryn aaressa hetki aikaa kertoa lisaa paikallisista parin etsinnasta. Eilen Huonomaku vietiin baariin ja klubittamaan, jossa Huonomaku paasi todistamaan mita paivasaikaan tassa kulttuurissa ei nae.

Kuten jo aikaisemmin kerroin, kyseisen maan katuelamassa ei siis ikina nae fyysisia hellyydenosoituksia. Seurustelu tapahtuu tiukassa valvonnassa lakien ja kulttuurin saatelemana ja se poika kenen kanssa julkistat parisuhteesi on sitten se jonka kanssa sanotaan enemman tai vahemman raukkauden sanat, piste. Vanhemmat olettavat etta halailu, pussailu ja seksi kaikki tapahtuu vasta avioliiton solmimisen jalkeen, mutta nainhan ei tietenkaan ole. Muutaman tunnin vierailu yoelamassa naytti kuinka miehet tanssivat poydilla ja naiset kayvat villeina. Miehet  ovat varsinaisia tanssilattian partaveitsia ja naisten ketkuttajia. Muutama valkonaamakin ilmaantui, mutta pysyivat kalpeina ja rytmittomina tanssilattian sivussa.


Huonomaku jutteli eraan sinkkutyton kanssa ja uteli hanen kokemuksistaan han kertoi exastaan, jonka kanssa seurusteli 15 paivaa. Huikeat 15 paivaa, jolla jo ansaitaan poikaystavan titteli...?
Koto suomessa joudumme tehda PALJON pidempaan toita, ansaitaksemme edes jonkun tittelin.

Poika kuitenki halusi erota tytosta, silla tytto ei ollut hanen mielestaan tarpeeksi vakavissaan (poika juoksi takaisin entisesa syliin). 15 paivaa, ei tarpeeksi tosissaan, unbelievable mita odotuksia MIEHELTA. Luonnollisesti pari ei kertonut kenellekkaan heidan 15 paivan romanssista, silla huhujen riski ja tiedon leviaminen olisi saanut vakavia seurauksia.

Tassa maassa on myos laki, joka maaraa etta seksi muun miehen kanssa, joka ei ole aviomiehesi on laitonta- toisin sanoen se luetaan prostituutioksi. Tama laki patee niin miehiin kuin naisiin, mutta jotenkin Huonollamaulla on sellainen tunne, etta mies voi selvita pienemmilla seurauksilla.



I choose home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti