sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

usko kotimaiseen



Suomalaiset miehet saattavat olla useasti mulkkuja, mutta Huonomaku on kuitenkin loytanyt syita miksi kannattaa tyytya kotimaiseen (Vertaukset koskevat etelaisemman maailman puolella asuvia miehia).

1. Suomalainen mies pettaa vahan
Keskustelujen pohjalta Huonomaku on tullut siihen tulokseen etta Arabit, Intialaiset ja muut silla valilla asuvat miehet ovat suhteellisen sikoja. On lahes valttamaton totuus etta mies hairahtaa, enemman kuin kerran ja naisten tulee olla hiljaa ja avioero Arabimaissa on olematon/miehen paatettavissa, Intian aarella hyvin halveksittavaa ja kukaan ei halua avioeronnutta naista. Arabi miehet vievat tassa kuitenkin voiton.

Syvemmin ajateltuna tama syyntynee kulttuurista ja uskonnosta. Me suomailaiset tiedamme milta ruoho nayttaa aidan toisella puolella, mutta teoreettisesti nama eivat.


2. Suomalainen mies ei vaadi naiseltaan alyttomia maaria groomausta
Kasien, jalkojen, ylahuulen ja itseasiassa kaiken vahaus, kulmakarvojen nyppimen/vahaus/muotoilu, manikyyri, pedikyyri, totaalinen body scrub. Tama kaikki kuulostaa varmasti ihanalta kauneuden hoidolta, mutta koska sita ei tehda itsensa vuoksi, vaan miehen, pisteet laskevat. Pahkinankuoressa, kulmakarvoja luukuunottamatta miehet haluavat etta olet yhta karvaton kuin kynitty kalkkuna.


3.  Tietenkin on ehdotonta etta miehesi on ensimmainen seksuaalinen partnerisi, muuten olet huoraava lutka.

4. Mies hyvin usein on toissa ulkomailla tai muuten vaan jossain muualla, vaimo hoitaa kotia ja lapsia itse- tyot voit useimmissa tapauksissa unohtaa silla uusi urasi on kotiaitina. Suurimman osan aikaa muistosi miehestasi tulevat shekki-vihkon tai tilisiirron muodossa.

5. Morsian on ymmarrettavista syista johtuen ollut erittain stressaantunut viimepaivina, jopa silloin kun olimme baarissa. Tuona iltana sovimme sulhasen kanssa etta lahdemme viimeistaan klo 1.30 koska aamulla oli tanssiharjoitukset (taalla baareilla ei ole sulkemisaikaa). Kello loi 1.30 sulhasta ei nakynyt missaan, lopulta han kuitenkin ilmaantui tequilat kourassa. Lopullinen kotiintuloaika oli klo 03. Se mika oli mielenkiintoista oli se etta morsian ei nayttanyt todellisia arsytyksen merkkeja kenellekkaan miespuoliselle, vaan sen sijaan naureskeli ja hymyili. Onko siis niin, etta on erittain huono asia nayttaa tuohtumustaan? Huonomaku voi kuvitella itsensa moisessa tilanteessa aikamoisena bridezillana.



Usko suomalaiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti