torstai 31. toukokuuta 2012

Nettideittailun salat vol x

Hohhoijjaa. Nettideittailu on kyllä ehkä jäätävintä ikinä. Kuten olen jo aikaisemmin todennut nettideittailussa jokainen sana, pilkku, piste, huutomerkki ja hymiö merkitsee. Olkaa siis varovaisia siitä mitä sanotte ja miten sanotte- mulkut ovat yliherkkiä.



On ehkä väärin ottaa lause pois kontekstistaan ja tehdä kärpäsestä härkästä, mutta seuraavanlainen lause esiintyi Huonellemaulle ''siirry vaan seuraavaan en oo kiinnostunu :D''. Kaikki muuten ihan hyvin, mutta tuo hymiö. Eikö miehet uskalla sanoa rehellistä ei:tä vaan kaikesta tarvitsee tehdä eräänlainen vitsi, tai vähintään ilmoittaa se mahdollisimman lapsellisella ja vastuuntunnottomalla tavalla. Mies on siis itsekäs, hän ei halua tuntea huonoa omaatuntoa tai vastuuta siitä että aiheuttaa toiselle mielipahaa (ei nyt ehkä tässä tapauksessa, mutta näin yleisellä ja kenties hieman vakavammalla skaalalla katsottuna).


....Ja sama urpo kuin aikaisemmin: ''Klikkaan tota Yes kaikille, ja sitten tulee nää samat naamat kokoajan''.

Päivän saldo: liian monta ählämiä haluu chattaillä ja ties mitä, yksi espoolainen idiootti, muutama aikaansaamaton jätkä ja ehkä yksi potentiaalinen.  Tosin neiti Mombasa ei näe meille kristallipallossaan tulevaisuutta- hän sanoi näin ''lyhyempi kuin X ja liian kiltti sulle ja harrastaa roolipelejä sellasilla pikku ukoilla mitä pitää värittää''. Nough said.
 Päivän saldo siis pyöreä 0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti