keskiviikko 9. toukokuuta 2012

why oh why

Elämä, etenkin miehen elämä, saattaa joskus olla hyvinkin epätasapainoista. Vaikka Romeo on eräällä tavalla haudattu, niin silti mietityttää hänen viimeisin käytös. Kyllä, oli ihan Huononmaun omaa huonoa makua mennä sooloilemaan, kun Romeo alkoi olla poissa mielestä, mutta pitihän se nyt jälleen kerran todistaa että on epätasapainoinen ja kehittymätön mies kyseessä. 

Viimeiset kommunikaatiot Romeon kanssa oli hieman ennen pääsiäistä kun Huonomaku kysyi häntä pääsiäskaljalle, johon Romeo vastasi että mennään vaan. Noh, kun Huonomaku yritti saada itse tapahtumaa todeksi ei Romeosta enää kuulunut. Nyt Huonomaku on salapoliisin luonteensa avulla selvittänyt, että Romeo on todellakin torjunut hänet tämän jälkeen Facebookissa, jossa ei ole mitään järkeä. Miksi sanoa kyllä ja sen jälkeen esittää olemassaolematonta? Jatka vaan lankulla kävelyä Romeo, kyllä vielä putoat kovaa jo korkealta.
Tässä sen taas näkee. Miehet eivät kykene kahteen asiaan samaan aikaan. Nainen osaa pohtia asian läpi ENNEN kun vastaa myöntävästi/kielteisesti, mies ei mieti vaan vastaa automaattisesti päin helvettiä. Ilmeisesti jossain syvällä korppuisissa avoissaan pojat luulevat etteivät naiset kestä kieltäytymistä, mutta todellisuudessaan sana 'ei' on suurempi isku miehisyydelle.


Aina ei voi voittaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti