lauantai 12. toukokuuta 2012

Miksei mua koskaan kuunnella?


Hahaa. Huonomaku on ollut kiltisti viikonlopun ja kuunnellut puhelimen välityksellä kavereidensa toilailuja. Huonomaku ei tiedä, kuinka monta kertaa jokin asia pitää todistaa, mutta ilmeisesti hyvin monta. Etenkin kun se yksi poikkeus sääntöön on ainakin toivottavasti tiedossa!

Palataanpas siis Huononmaun yhteen lempiaiheeseen: Joonaksiin. 11.3 julkaisin kertomuksen eräästä Joonaksesta, jossa pääteltiin näin ''Joonas = hyvä seuramies, useimmiten naistenmies, luulot itestä kuitenki turhan isot''. Ja kyllä, näin kaksi kuukautta myöhemmin asia on ja pysyy.

Huononmaun ystävä oli ollut riehumassa Helsingin yössä ja tapasi siellä hyvän pussailijan, jonka nimi oli tättädääääää Joonas =). ''No olisihan se pitänyt arvata heti nimestä'' totesi ystäväni kun alkoi kertomaan tarinaa. Tämän joonaksen kanssa ei onneksi menty pussailua pidemmälle sillä sikahan tuo oli. Seuraavana päivänä samaan salapoliisikerhoon kuuluvana rakas Facebookkimme, kaikkien faktojen äiti, kertoi Joonaksen olevan parisuhteessa.

Just don't go there girlfriend. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti