maanantai 7. toukokuuta 2012

Elämä on laiffii

Pohdinnat huhtikuisesta sen kuin jatkuvat. Seksi todella tekee aina jollekkin asioista paljon vaikeampaa. Nyt Huonomaku ei enää ymmärrä, eikä todellakaan aio ymmärrää antaa.


Huonomaku todella luuli että yhdessä vietetty yö oli vain ja ainoastaan sitä, sillä ei se aikaisemminkaan mihinkään muuhunkaan kuin petettyihin sanoihin johtanut. Huonomaku olikin hyvin yllättynyt siitä, että ylipäätään sai oikean deittikutsun, joka oli vielä kaikessa ironisuudessa hyvinkin lähellä sitä mitä hän tälle miehelle vuosi sitten lähetti. Elämän julma totuus taitaa kuitenkin olla se, että tämän pojan mahdollisuus ikävä kyllä oli ja jäi vuoteen 2011.


Tämän keissin ansiosta Huonomaku kenties ymmärtää mitä Romeo on joskus ajatellut ja halunnut... Huonomaku ei oikein itsekkään tiedä miten sitä kuvailisi, mutta fiilikset ovat kutakuinkin tasolla ''nojoomiksieimuttaeinytehkäsittenkuitenkaan''. Kuten elämässä, kaikessa täytyy kuitenkin olla jonkinlainen tasapaino ja tätä tasapainoahan me jatkuvasti etsimme ja yritämme pitää yllä. Romeon tapauksessa Huonomaku yritti saada tasapainon syntymään sillä että koska Romeo oli niin vaikea Huonomaku tuli liikaa vastaan ja antoi Romeolle liikaa anteeksi, liikaa vapautta ja liikaa mahdollisuuksia. Molempien osapuolien tulee  tuntea jatkuvaa metsästyksen tunnetta tai homma menee ennemmin tai myöhemmin kaivoon, miehille tämä on vain hieman putkellisempi juttu.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti