sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Life's a...



Tässä sitä nyt ollaan, viimeiset kolme vuotta Huonomaku on itkenyt parisuhteen perään ja kuinka ihanaa olisi, että olisi joku mies rinnalla tekemässä tästä maailmasta nautinnollisempaa ja kauniimpaa katseltavaa. Kun kerrankin löytyy mies, joka voisi vaihteeksi olla kiinnostunut Huonostamausta, niin Huononmaun oma mieli menee täysin lukkoon ja leimaa ajatukset jonkun toisen rinnalla elämisestä ahdistaviksi- vaikka sinne astihan olisi teoreettisesti hyvinkin pitkä matka. Eihän sitä nyt vaan huvikseen voi käydä treffeillä, eihän?






Muutama viikko sitten Huonomaku antoi viimevuotiselle valloitukselleen toisen mahdollisuuden. Vuosi sitten tämä kyseinen gentleman ymmärsi antaa ja antoi ymmärtää, mutta feidaavin seurauksin. Huonomaku ohimennen puhui asiasta muutaman rohkaisevan nautittuaan ja mies totesikin että oli pahoillaan viimevuotisesta kusipäisyydestään. Kyllä, hän itse leimasi itsensä kusipääksi. Hold up- mistä lähtien miehet myöntävät virheitään? 

Huonomaku on ilmeisesti tästä lähtien tarinan ilkeä hahmo, sillä syystä ja toisesta hän ei nyt innostu asiasta aivan niinkuin pitäisi. Toisaalta, on kenties ihan ymmärrettävää ettei Huonomaku nyt ole vakuuttunut treffeistä, sillä hänet on jo kerran pistetty asian suhteen maan tasalle ja lyöty vielä päälle kärpäslätkällä. Treffeille menohan olisi vain silkkaa heikkoutta ja liian anteeksi antavaa. 

Jos ei heilaa helluntaina...............




Hämmentävin ja sekavin terveisin,
Huonomaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti