perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nettideittailun salat part 2

Nettideittailu on ilmeisen julmaa. Tarkoittaen, että yksikään profiili tai viesti ei ole 'täydellinen'. Epätäydellisyys korostuu entistä enemmän bittimaailmassa ja Huonomaku on edelleen vahvasti sitä mieltä että sitä omaa mussukkaa ei netistä löydä ihan vain sen takia, että se onnistuminen voi olla pilkusta kiinni. Ilman eleitä ja katsekontaktia on vaikeaa saada toisesta henkilöstä todellista käsitystä ja pelkän kirjoituksen perusteella on helppo ymmärtää toista väärin. Vitsit ovat lähes mahdottomia ja viimeistään pilaavat kaiken. Netissä lähes kaiken siis tulkitsee liian kirjaimellisesti, mutta ehkä koko nettideittailu ei ole realisteja, vaan optimisteja varten.

Tähän mennessä saapuneet jäätävät viestit, jotka kuuluvat enemmän tai vähemmän epäonnistumisien listalle:

''sinähän olet varsin nätti tapaus..kiinnostaisiko seikkailuseura..sorry jos et pitänyt kysymyksestä...''

''Iloista maanantaita :)
Mitä hyvää söit aamiaiseksi?
Oletko jo pulkkailemaan ehtinyt?
Mikä oli kivointa viikonlopussa?''

''Hmm! Mitäs sää haluat tulevaisuudelta?
Kummasta tykkäät enemmän kahvi vai tee, kissa vai koira, maalla vai kaupungissa, tumma vai vaalee, rikas vai kuuluisa, järvi vai meri?''

Blaablaablaa olen sellainen ja tälläinen mies sieltä ja tuolta ''Etsiskelen seuraa sellaisella asenteella, että pidetään hauskaa, mutta ei sen syvempää. Tämä ei tarkoita yhdenillan juttua, vaan olisi mukava nähdä useamminkin.
Seksin suhteen olen hyvin avoin. Myös yhteinen luottamus on taattu!'' 

'Harmillisesti' vielä ei ole tullut erittäin epämääräisiä seksikommentteja. Niitä odotellessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti