torstai 1. maaliskuuta 2012

Miksi aina se badboy?

Huonomaku ei ole yksinkertaisesti kyennyt murheellisten ajatusten turmeiloimana kirjoittaa pikkumaisista maailmaa 'järkyttävistä' asioista. Anyway, nyt on hengitelty ja itkut on itketty. Monta vuotta sitten Huonomaku oli suuren päätöksen ääressä mies A- Mr.Smartass vai B. for Badboy A on hyvin kunnollinen hieman nörtihtävä tulevaisuuden miljonääri, luonnollisesti erittäin fiksu kaveri, b on espoon kulmien poika ja hieman menevämpi, naistenlaulattajan muutaman luonteenpiirteen omaava tapaus. Molemmat kuitenkin loppupeleissä ihan kunnollisia tyyppejä ja molemmat perhetuttuja.

Olimme juhlissa (vuosi oli 2005) joissa oli henkilön a ja b lisäksi myös heidän veljet, siskot, isät, äidit jne. Eli siis suomeksi sanottuna perhetuttavienkeskeisetkekkerit. Juhlissa sekä Smartass ja Badboy olivat Huononmaun perässä. Huonomaku tietenkin valitsi 'coolimman' vaihtoehdon eli Herra Bn- vaikkakin tanssiessaan paritanssia Smartassin kanssa hän heitti parhaan lauseen ikinä: ''sä oot yhtä kuuma ku Lamborghini''. Muutaman kuukauden ajan Huonomaku ja Badboy harrastivat eräänlaista säätöä, mutta eihän siitä yllättäen koskaan tullut kunnolla yhtään mitään.


Näin muutaman (seitsemän) vuoden jälkeen Huonomaku on nähnyt Smartassia jokusen kerran vuodessa eri perhetapahtumissa ja kenties tullut siihen tulokseen, että juhlissa tuli valittua väärin näin tulevaisuuden kannalta.  Miksi aina pitää valita se badboy, miksei edes joskus voisi valita sitä fiksumpaa miestä, joka varmasti kohtelee hyvin?

KAIKKI, siis aivan kaikki ja jopa kaikkien yhteisten kavereiden vanhemmat kertovat kuinka Mr. Smartass ns. syttyy heti kun näkee Huononmaun. Nyt tässä on tietenkin mutka matkassa ja mutkan nimi on Mr. Smartassin tyttöystävä. Huononmaun mielestä Mr. Smartassin tyttöystävä voisi jo dumpata kyseisen herran, sillä Smartass (yli 25v) asuu vielä h-i-m-a-s-s-a. Huonomaku varmasti saisi tämän muuttumaan ;) (joten tuohon pikkuvikaan ei takerruta).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti