lauantai 3. maaliskuuta 2012

Sortumavaara

Danger danger...

Huononmaun ensirakkauden, Daddyboy, isä kuoli muutama viikko sitten ja ajat ovat olleet siitä lähtien vaikeat ja haikeat. Huonomaku ei todellakaan kuvitellut löytävänsä itseään juomasta konjakki shotteja krematorion portailta, mutta toisin kävi.

Hautajaisten jälkeen illalla Daddyboy tekstaili Huonollemaulle kuinka tärkeää hänen läsnäolonsa oli Daddyboylle hautajaisissa ja kuinka hän toivoo että Huonomaku ja Daddyboy voisivat nähdä joskus 'parin' merkeissä. (Miksi Daddyboy? No siksi että hänellä on pieni lapsi ja kihlattu avovaimo.) Mainittakoon vielä, että Daddyboy ja Huonomaku eivät ole voineet jutella kuten aikuiset ihmisen sitten vuoden 2004 kun Huonomaku jätti ensirakkautensa.



Huononmaun hyvän ystävän Blondin (tuttu helmikuun empiiirisistä tutkimuksista) analyysin mukaan:

koska Huonomaku oli hautajaisissa erittäin tunteellinen ja kyynelehtivä verrattuna Daddyboyn kihlattuun, Daddyboy kuulema tuntee yhteyden Huonoonmakuun kaiken tämän koskettavuuden merkeissä verrattuna uuteen naiseen. Ja vanha suola ilmeisesti janottaa. blondin analyysin mukaan Huonomaku on itse suuressa sortumavaarassa koska hänellä ei ole enää oman elämän prinssiä, Romeota, elämässä.  Huonomaku on kuitenkin itse suhteellisen vakuuttunut siitä ettei kaipaa elämäänsä pientä lasta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti