keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tutkimus 1970-1979


Näin lentokoneessa tarkkaillessani ympärilleni en ymmärrä miksi joku haluaisi itseään huomattavasti vanhemman miehen? Ympärilläni on sormuksettomia miehiä, jotka eivät peruskäyttäytymiseltään eroa hirvittäviä määriä teini-ikäisestä finninaamasta, jolla on juuri testosteroni ruvennut virtaamaan kehossa. Esimerkiksi vasemmalla puolellani istuu kolmenkympin paremmalla puolella oleva mies, joka on selkeästi perillä uusista teknologisista mullistuksista sillä hän on viimeisen tunnin pelannut strategista sotapeliä iPadillaan. 

Huonomaku on kuullut jopa oman ikäisen miehen ihmettelevän ja kyseenalaistavan naisten halua etsiä itseään vanhempaa miestä. Huonomaku on itsekkin alkanut kyseenalaistaa tätä tarvetta, joten Huonollamaulla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin laittaa oma pää pantiksi ja ottaa selvää. Päätutkimuskysymykset olivat seuraavanlaisia:
1.    Olisiko vanhempi mies kannattavampi valinta?
2.    Ovatko vanhemmat miehet ns. herrasmiehiä?
3.    Vanhemmat miehet eivät käyttäydy sopimattomasti?
4.    Ovatko vanhemmat miehet parempia sängyssä?



Empiirinen tutkimus nro. 1: Huononmaun hyvä ystävä Nti. Jallu, päätyi muutaman neuvoa antavan jäkeen viettämään iltaa Helsinkiläiseen laatu baariin, jossa tunnelma ja keski-ikä olivat kuin Silja Linelta. Kuitenkin, hän onnistui löytämään itselleen ikä-haarukan nuoremmasta päästä olevan, suhteellisen selväpäiseltä vaikuttavan Urhon. Myöhemmin Urhon hotellihuoneessa paljastui että Urho oli Lappeenrannasta tullut Helsinkiin työmatkalle. Valitettavasti muistikuvaa nimestä, tarkasta iästä (syntymävuosi oli kuitenkin 197jotain) ja siitä oliko sormusta vai ei, ei ole. Anyhow- luulisi että nämä oletettavasti seksuaalisesti kokeneemmat miehet olisivat 'parempia' valintoja sänkypuuhiin, mutta väärässähän sitä oltiin. Loppupeleissä Urho päätyi tietynlaisten ongelmien vuoksi surkuhupaiselle VMP listalle ja Nti. Jallu poistui huoneesta valon-nopeutta lähenevällä ajalla. Vastaus kysymykseen nro 1 on siis selvä ‘’ei’’. Aa) Kaikki aina toitottavat ettei yhden illan jutuissa ole mitään järkeä ja ettei niistä saa mitään irti, niin eikö nyt päälle kolmekybäsen vähintään pitisi tietää tämä? Ab) Varmasti hieman vanhempi ja kokeneempi mies tietää millon hänen toiset aivot eivät toimi, niin mitä sitä nyt turhaan edes ehdottelemaan ja aiheuttamaan turhaa kärsimystä itselleen?


Empiirinen tutkimus nro. 2: Rahalla saa ahdistuksen tarinasta tutuksi tullut Herra Sopimaton kuuluu myös kyseiseen seniilien kategoriaan. Sänkypuuhista en tiedä, mutta epäammattimainen käytös töissä ja venyttelytuokion aikana oikeuttaa sijoittumaan VMP listalle. Siitä olivatko/ovatko Hra. S ja Neiti Hoitsu yhdessä edellisen tarinan mukaisen lirkuttelun aikana ei ole tietoa. Jos olivat niin Hra. Sopimaton on todella seniili, jonka aivot ovat selkeästi vaurioituneet ja rappeutuneet ajansaatossa. Jos eivät niin aika haipakkaan Sopimaton porskutti eteenpäin suhteellisen sopimattomalla strategialla. Yleisiä miinuspisteitä ja merkkejä turmeltuneista aivoista antaa myös Hra. Sopimattoman idea romanttisista kahvitteluista thaimaalaisessa ravintelissa. Vastaus kysymykseen nro. 2: Päinvastoin. A) Luulisi että kaiken deittailun jälkeen he tietävät ettei thaikkurafla ole Top 10 listalla B) Ammattimainen käytös on suotavaa
 
Empiirinen tutkimus nro 3: Ilman miinkäänlaista miehekästä tukea ja turvaa Nti. X ja Y lähtivät tutkimusmatkalle. Matkalla he tapasivat kaksi varttuneempaa herraa. Herra Öljy oli erittäin mukava herrasmies, ikä on hieman kyseenalainen, mutta kännykästä löytyneen todistusaineiston mukaan spekulaationa on 35+. Herra Öljy ja hänen ystävänsä Herra Puolikalju ja nimeltämainitsemattomat neiti X ja Y lähtivät eräästä ravintelista suht illalla juhlimaan Herra Öljyn poikamiesboxiin, jonka kodin hengettärenä toimi siivousrobotti. Tarjoilla oli jääkaapillinen olutta, viiniä, sampanjaa, mitä ikinä sielu kaipasi sitä löytyi. 

Neiti X muutaman petollisen viinamixin juotuaan hän alkoi tuntemattomasta syystä lämpenemään Herrä Öljylle. Kelataan tarinaa eteenpäin, jolloin löydämme Neiti X:n makuuhuoneesta repimästä vaatteita takaisin päälleen. Seuraavasta lauseesta riippumatta Hra.Öljy oli herrasmies alusta loppuun, mutta kenties vain sen takia että tarina loppui lyhyeen. Herra Öljy on lähtenyt hakemaan nimensä mukaisesti öljyä. Neiti X ja  Neiti Y katsoivat parhaaksi poistua asunnosta. Se mihin öljyä olisi käytetty ja mitä öljyä se olisi ollut ei ole selvää. Herra Öljy kuuluu kuitenkin kaikessa öljyisessä omituisuussaan VMP listalle.  Seuraavana päivänä Nti. X kuitenkin päätti jatkaa tutkimusta ja lähettää ‘’Kiitos illasta’’ viestin Öljylle, johon Öljy ei vastannut (epäherrasmiesmaista käytöstä kypsältä mieheltä). Vastaus kysymykseen 3: Ei, syy lienee selvä.  

Empiirinen tutkimus nro. 4: Huononmaun hyvä ystävä Blondi seurusteli monta vuotta kyseisessä kategoriassa syntyneen miehen, Lörtsyn kanssa. Mies oli tylsimys, joka ei edes Blondin ystävien ollessa paikalla kyennyt esittää sosiaalista. Hänen bravuurinsa oli lähennä neitimäinen kiukuttelu tilaisuudesta toiseen. Eron jälkeen, maailmojen kriisi syntyi niinkin säälittävästä asiasta kuin hänen ostamastaan kaulapannasta Blondin koiralle. Kiitoksena monen vuoden suhteesta, herrasmiesmäisen luonteensa ansiosta Lörtsy vaati Blondia palauttamaan nahkaisen kaulapannan,  mutta tätä ei kuitenkaan koskaan tapahtunut, sillä kiukus/kännipäissään Blondi oli tunkenut nahkakappaleen asunnossaan koloon jossa se ei varmasti näkisi aurinkoa- paitsi muutama vuosi myöhemmin muuton aikaan. Lisäksi Lörtsy katsoi parhaakseen palauttaa Blondin avaimet Itellan avulla. 


Yhteenvetona, te jotka haaveilette fiksummasta miehestä, joka tietää ’asioista’ vastaus ei todellakaan ole siirtyä seniileihin. Huononmaun tutkimuksen tulokset viittaavat siihen, että mitä vanhempi sen huonompi (pitäkäämme muistissa, että kyseessä on nyt vähintään 10-vuoden ikäero). Vastaus siis kysymykseen nro. 4 on EI TODELLAKAAN. Huononmaun osittain katkerat muistot jaksavat muistuttaa siitä että sydäntäisykähdyttävimmät hetket ovat olleet samalla vuosikymmenellä syntyneen kanssa.
Ruoho ei todellakaan ole vihreämpää 80-luvun toisella puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti