sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Puolustuksen puheenvuoro

Tiedän että hyvin monet Huononmaun ystävät ovat käärmeissään tämän keskiviikkoisista huonoista päätöksistä. Nyt seuraa kuitenkin eräänlainen puolustuksen puheenvuoro.

JOS miehet ja naiset olisivat samanlaisia ihmiskunta olisi jo aikojen alussa ollut tuhoon tuomittu. Naisen on paljon helpompi luoda tunneside toiseen elävään ihmiseen, tämä johtuu jo pelkästä alkukantaisesta äidillisestä vaistosta. Hyvin monessa parisuhteessa naisella on eräänlainen superliiman rooli ja mies on hyvin usein kuin hajoamaisillaan oleva tuoli jonka jalkoja pitää aina silloin tällöin liimailla jotta koko homma pysyisi edes joten kuten kasassa. Muistakaamme, että joka säännössähän on kuitenkin poikkeus.

Näin illan kunniaksi filosofoin ja pohdin kiinnostaisimmeko edes toisiamme ilman näitä sukupuolessa periytyviä piirteitä? Oma tulkintani asiasta on että eläisimme luultavasti hyvin yksinäisiä elämiä, jos nyt jollain konstilla lisääntyisimme. Tätä voi kutsua tasapainoksi, vastakohtien vetoamiseksi vai ovatko miehet ja naiset kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää (perus)voimaa?



2 kommenttia:

  1. Mä niin luen tätä sun blogia! Vaikka oikeesti toivon sulle onnea rakkausrintamalla, niin onhan tämä ihan hemmetin viihteellistä ja hyvää luettavaa! Kun näitä tekstejä on tarpeeksi, niin näistähän vois vaikka koota kirjan (ilmainen business idea).

    -N-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta, eikä kannata murhetia ns. valoa ei näy tunnelin päässä ja tarinaa löytyy takataskusta enemmän kuin riittävästi. Tähtäimessä isot dollarit ja hollywood ;) ''Perustuu tositapahtumiin''.

      Poista