torstai 2. helmikuuta 2012

Liha on hyvää (mutta joskus saattaa tulla hetkiä kun sitä ei vaan tee mieli)

Liha on hyvää ja rakkaus on kuin pekonia.


Ilman suurempia odotuksia kävelin kohti pullatiskiä erässää marketissa, jossa hyvä ystäväni oli töissä. Nti. Leivos oli jo aikaisemmin ehtinyt ilmoittaa löytäneensä minulle täydellisen poikaystävän, oikein kunnon mösjöön. Varoituksen sanana oli kuitenkin rumat työkengät. Suunnittelimme matkaa kohti Huononmaun kultarannikolla sijaitsevaa kesämökkiä, jonne Huonomaku oli sinä päivänä hankkimassa herkkuja. Vannoutuneena karnivoorina oli aika suunnata katse lihatiskille, jossa oli tarjoilla sinä päivänä muutakin kuin ulkofilettä, nimittäin Mösjöö. Lievähkön flirttailun jälkeen Huonomaku oli myös lähes vakuuttunut täydellisen miehen löydöstä.

Koska lihatiskillä suoritettavat iskut olisivat olleet liian kyseenalaisia Huonomaku päätti hyödyntää parasta kaveriaan, eli palvelua nimeltään 118. Onneksi Mösjööllä on sen verran massasta erottuva nimi, että stalkkaus sujui ongelmitta. Pian sitä oltiinkin erittäin tärisevillä treffeillä Mösjöön kanssa, mutta vapinasta huolimatta lupaavalta vaikutti. Muutama kuukausi myöhemmin Huonomaku ja Mösjöö alkoivatkin seurustella.

Täydellistä parisuhdetta kestikin legendaariset kuusi kuukautta. Tätä aikaa kutsutaan myös Honeymoon stageksi. Näin jälkikäteen kun katsoo taaksepäin Huonomaku itsekkin tietää, että parisuhde olisi luultavasti kestänyt paljon pidempään ilman hätiköintiä ja niin nopeasti liian vakavaksi muuttumista. Mösjöö tunnusti suuren rakkautensa noin kolme kuukautta seurustelun alkamisesta, toisin kuin Romeo, kasvotusten ja selvinpäin.

Kaikkia seikkoja tästä parisuhteessa ei voi muistaa, mutta päällimmäisenä on hyvin katkera muisto jossa Mösjöö heitti Huononmaun ulos keittöstä rumien lättyjen takia. Toisena on eriävät mielipiteet ja niistä syntyneet LIEVÄT sanaharkat jossa Mösjöö seisoi huljaa kulmassa ja luultavasti pidätteli itkua. Kolmanneksi, herkissä miehissä ei ole mitään vikaa, mutta jossain menee raja. Esimerkiksi eron tullen, jossa the villain oli tietenkin Huonomaku, en ole koskaan nähnyt kenenkään yli 3-vuotiaan itkevän niin paljon. Neljänneksi mutta kuitenkin kaikkein tärkeimmäksi, rakkaus on ihanaa, mutta liika rakastaminen puolelta tai toiselta ottaa voimille ja saattaa aiheuttaa eron.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti