tiistai 2. syyskuuta 2014

5-pisteen ilta

tältä näytti playboy 07/92
Hertsileijaa että kesä vierähti suhteellisen muissa kuin metsästysmerkeissä. Kuitenkin Huonomaku kävi viettämässä suhteellisen virkistyttävää muutaman tunnin iltaa leidien kanssa Villissä Wainössä. Huonomaku ei tiedä mitä kummaa tässä maailmassa on tapahtunut, sillä yhtäkkiä oli miehiä jatkuvasti ympärillä, mutta ainakin aika on kulunut, sillä illan sitkein oli ehdottomasta Hra 1992.

Mr. 92 otti Huonoamakua kädestä ja vei tämän tanssilattialle, siellä hän kävi kovinkin syvällistä tulevaisuus keskustelua. Hra 92 oli kahta työtä tekevä vaalea ja varmaankin sinisilmäinen poika, joka halusi talolainan, eikä häntä missään nimessä haitannut että Huonomaku oli hieman vanhempi.

Huonomaku päätti kuitenkin lopettaa illan antamalla suukon poskelle ja poistumalla takavasemmalle- kolmen pisteen suoritus.

Huonomaku ja leidit siis kävivät lievää kilpailua kuka saa eniten pisteitä- yhden pisteen saa jos käy juttelemassa kelle tahansa miehelle mitä tahansa ja kolme pistettä saa ilmeisesti poskisuukosta.Taivas on rajana, eli antaa mennä vaan. Huononmaun ensimäinen piste tuli hyvinkin epämääräisestä ensimäisestä yrityksessä, jossa tarkoituksena oli kysyä selän takana seisovalta kundilta mitä kello on.. Huononmaun suusta tullut lause oli jotakin aivan muuta sössötystä, mutta kuuliaisesti poika kaivoi kännykän taskustaan, kertoi ajan ja selvästi odotti jotakin jatkoa keskusteluun. Huonomaku oli kuitenkin niin hämmentynyt että eihän siinä nyt kyennyt jatkamaan keskustelua. Tämän jälkeen eihän Huononmaun ympärillä oleva leidi porukka todennut kuin että a)eihän tuo poika varmaan ajatellut mikset kysy joltakin viideltä ystävältäsi tai b) onhan tuossa 5m päässä jäätävän kokoinen kello seinällä.. Piste kotiin kuitenkin ja ehdottoman suositeltava baarileikki (muistakaa, että tässä pelissä vain tytön aloittama keskustelu lasketaan).



ps. Huonomaku sai kokonaisuudessaan tuona iltana 5pistettä ja oli illan voittaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti