lauantai 19. heinäkuuta 2014

Koulutusnurkkaus

Vuonna keppi ja kivi huonomaku analysoi millaisia 'kumppaneita' tiettyjen urheilulajien edustajat olisivat. Tänään Huonomaku analysoi koulutuksen perusteella.

Ei mitään koulutusta (YO kirjoituksetkin tai Amiskin jäänyt kesken)
Huonomaku ei sanoisi, että keskustelu olisi yksinkertaista, mutta onhan se hiukka huolestuttavaa jos ei saa edes tämän vertaa saa ryhiliikettä.

Psykologi
Elämä yhtä analyysiä, riippuu pariskunnasta, mutta Huonomaku ei välttämättä kestäisi ylenpalttista 'ymmärrystä', joskus asia vain on ja sillä sipuli. Liikaa siis itsetietoisuutta ja kuuntelullisia taitoja.

Matemaatikkko
Ainakin olisi kulmat hallussa ;)
Mutta arjen askareet saattaisivat koitua haasteellisiksi- esimerkiksi tapetointi siinähän sitä 'rullaa' mittailette
(ylläolevien kommenttien perusteella voisi kyllä jopa olla ajoittain ihan lystikästä), vaikka mikään ei enää ehkä olisi niin yksinkertaista kun vaikuttaa.

Insinööri
Diplomi vai tavallinen?
Eli hyvinkin tarkka porkkana vai pelkkä terävä porkkana?
Määrätietoisuutta, analyyttisuutta ja ripaus matemaattisuutta.

Taiteilija
Suhteellisen sekavia. Saatat tulla kotiin ja puolisoltasi puuttuu toinen korva.
Kenties liiankin joustavaa? Huonomaku osaa kyllä piirtää hienon keppihevosen

Urheilija
Ehdottoman suurena miinuksena vähentynyt viinin juonti ja jääkaapin valloittaneet rahkat, mutta suurena boonuksena timmi meininki ja paljon protskua (steikua sen olla pitää).

Arkkitehti
Oletettava avioero ja persaukisuus tulossa- tämä kaikki yhteistä ihan omaa kotia rakentaessanne samalla kun hän sitä loputtomasti suunnittelee. Vaihtoehtoisesti, myös lupaava tulevaisuus, jos tyyppi tietää mitä piirtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti