maanantai 10. maaliskuuta 2014

quoi d'autre?

(quoi d'autre?- mitä muutakaan?)

I'm a big big girl
In a shit shit world
It's not a big big thing if you leave me

Ja tämän viikon ketutushan johtuu siitä elämän opista, että mikään ei kestä ikuisesti. Tosin tämähän on jo opittu monesti. Kuitenkin koska Jumala on edelleen julma Huonomaku voi täten ilmoittaa, että eilen Romeo päätti herätä henkiin. Kyllä, Romeo. Taas. Romeo on alkanut opiskelemaan ranskaa ja Romeon mielestä olisi kiva jos Huonomaku löytäisi (miesvihaa kärsivästä) kalenteristaan aikaa opettaa Romeolle rakkauden kieltä, tai siis ranskaa.

Huononmaun päällimmäinen ajatus tähän on, että Romeo can go fuck himself - tai siis ranskaksi Romeo peux venir s'empale enculer. Jotta tämä blogi ei olisi aivan hyödytön, niin vasemmalla on hyödyllinen oppi työelämään.

Toiseksi, jotta asiat eivät olisi liian mullinmallin. Fudge, kyllä Fudge, herra dontforgetaboutmejustyet tulee vapuksi suomeen. Hyvinkin kieroutunutta. (Fudge peux aussi venir s'empale enculer).

Huonomaku on suhteellisen onnistuneesti haudannut nämä kaksi aika syvään unholaan voodoo-nuket perässä, mutta mitäs muutakaan sitä voisi odottaa kuin että he uhkaavat valloittaa Huononmaun kaupungin (muistutukseksi Romeo on kuitenkin Vantaalta ja saisi pysyäkin siellä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti