tiistai 11. maaliskuuta 2014

Love me tinder

Koska Huonomaku elää jälleen kerran epätoivoisia aikoja, niin olihan se pakko siirtyä nykyaikaan ja hyödyntää älypuhelimeen ladattavia applikaatioita ja niiden toimintoja.

Tinder kyllä tarjoaa aivotonta ja ihanan pinnallista toimintaa, jossa voi huolettoman anonyymisti, julmasti ja kirjaimellisesti liu'uttaa epäpotentiaaliset kandidaatit takavasemmalle. Mukavan nopeasti ja helposti sitä vaikuttaa tulevan matchejä. Miinuksena kuitenkin se, että match status on se jonka tasolle ne tuppaavat jäämään, sillä itse viestittely vaikuttaa jäävän toissijaiseksi. Huonomaku ymmärtää kyllä tuskan, eihän näille vähintään 15 uudelle matchille per päivä mitenkään voi kaikille jaksaa viestitellä, ja miehiltä ei nyt yleisestikään kannata odottaa minkäänlaista oma-aloitteisuutta tai muutenkaan ihan hirveästi yhtään mitään.

Tunnetusti koska Huonollamaulla on tunnetusti huono maku, niin ensimäinen valinta ei nyt mennyt aivan nappiin. Siis onhan se teoriassa ja hypoteettisesti mahdollista että Huonomaku on erehtynyt ja pitää Tinderiä virheellisesti deittipainotteisena. Keskustelu meni kuitenkin kutakuinkin muutamien viestien jälkeen näin:
Kalle-kettu: vapaa varattu?
Huonomaku: vapaa, sinä?
Kalle-kettu: varattu
Huonomaku ei tämän jälkeen vastaa
Kalle-kettu hetken päästä: haittaako?

Tässä vaiheessa Huonomaku voi vain huokaista ja siirtää Kalle-Ketun estolistalle. Onneksi on estolista ja seuraavan kandidaatin viesti jo pongahtanut, tällä kertaa Mr Dmitriltä.

.....Juna meni jo......

Vähän romantiikkaa kuintenkin näin taustalle, kun alkaa taas seuraava peukalon rasitussessio iphonen skriinin parissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti