torstai 6. kesäkuuta 2013

Tere!

Huonomakuhan on siis ihminen, joka katsoo asioita epärasistisesti ja epäseksistisesti kulttuuriaspektista. Tosin, inkkaripojat on nähty jo yhden pusun, yksien häiden ja yhden epäonnistuneen vokottelun perusteella. Anyhow, lätäkön toiselta puolelta saapuneiden valloitus jatkukoot.

Huonomaku oli viettämässä iltaa  Nokipojan, Prinssin, Prinssin kaverin (Kärpänen) ja toisen kaverin (Joulumuori (Nokipojan pano joka on Prinssin ja Kärpäsen hyvä kaveri ja jota kautta nämä kaksi vironmiestä on tavattukkin). On käynyt ilmi että Kärpänen on hyvin mielissään Huonostamausta ja koittaa saada tämän huomiota. Kärpänen on siis erittäin mukava, mutta jotenkin pieni särmä puuttuu ja nuoltava tatuointi kuten Prinssillä. Huonomakuhan kenties jo Huomasi Kärpäsen kiintymyksen perjantaina, mutta tiistaina sen huomasivat myös Nokipoika ja Joulumuori. Kärpänen hakee kuulema Huononmaun huomiota koko ajan ja koittaa päästä kosketuksiin. (Prinssin tunteista ei ole vielä tarkkaa havaintoa, sillä yhteistä aikaa on takana niin vähän, mutta seuraavalla tavalla ollaan hänenkin suhteen edistytty.)

Prinssi oli moneen otteeseen illan aikana koittanut selvittää Huonostamausta asioita, eli lähinnä kuka tämä on ja näin päin pois. Ja lisäksi saada tanssimaan nurmikolle teknomusiikin tahtiin. Tähän nyt ei Huonomaku kuitenkaan vesiselvänä kyennyt.. Prinssi sen sijaan rupesi olemaan hieman tuitereissa ja tanssahteli kuunvaloon.

 

Huonomakuhan ei ole vielä kamalasti jutellut Prinssille, sillä noh viimeksi hän oli töissä ja tällä kertaa Huonoamakua vähän ujostutti. Huonomaku koitti kuitenkin saada Nokipoikaa puhumaan viroa ja kysymään mitä kuuluu loppuillasta Prinssiltä ja Prinssi sanoi ''nononono you ask yourself''.. Huonomaku koitti tähän selittää että asia pihvi, kunhan koitti vain saada Nokipoikaa oppimaan kieliä. Prinssi jatkoi ''I have noticed you looking at me.. with that look'' Seuraavaksi Nokipoika ymmärsi poistua paikalta, jonka jälkeen tapahtumat menivät joten kuten näin:

P: ''Lets start from the beginning'' Prinssi ojensi kätensä ja jatkoi ''Hi, I'm Prinssi''
H:' tarttui hänen käteensä ''Hi I'm Huonomaku''
P: edelleen pitäen kädestä kiinni ''Right, when you say that it makes me drown''
P: toistaen edellisen ja tiltaten päätänsä taaksepäin ''mä hukun''

Tyhmä Nokipoika tuli takaisin ja keskeytti hommat. puuh.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti