lauantai 1. kesäkuuta 2013

Minu mees

Torstai meni rattoisasti AussiBarissa kuolaamassa baarimikkoa ja eilinen tuossa ytimessä toisessa baarissa kuolaamassa yhtä toista baarimikkoa, ihan yhdelle pakotettiin ja viiden jälkeen Huonomaku taisi viimein löytää itsensä kotoa. Anyhow, elämän oppituntina se että ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan, sillä tuleehan tuo lätäkkö tännekkin. Seuraava valloituksen kohde on siis virolainen nuorimies, Prinssi, joka työskentelee baarimikkona. Kuulostaa ehkä hieman askeleelta taaksepäin, mutta ei sitä tämä ei suinkaan ole. Huonomakuei yleensä pidä vaaleaveriköistä, mutta Prinssi, hänen groomattu ulkonäkönsä, nuoltava koko hiha tatuointinsa ja upeat silmät veivät mennessään.

Huononmaun kaksi ystävää lyöttäytyivät salakavalasti viime viikolla yhteen ja aloittivat Huononmaun ja Prinssin parituksen. Iphonen facetime toiminnon tulisi olla kiellettyä sillä ensi kontakti prinssiin oli kun Huonomaku makasi alasti pimeässä peiton alla ja Prinssi yritti heittää smalltalkkia ja saada selville minkä näköinen neiti on kyseessä- Huonomaku joutui vetoamaan siihen että on vampyyri.

Tiistaina olisi tarkoitus mennä kimpassa leffaan.. jospa tällä kertaa pääsisi keskustelemaan hieman järkevämpiä asioita kuin siitä kuinka kuivana BigMac kannattaa tilata- näin sanoi Prinssi ja haukkasi hampurilaisestaan palan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti