maanantai 17. kesäkuuta 2013

Riittää, että olet nainen.



Huonomaku on pohtinut jälleen Suomalaisia (Virolaisia) miehiä ja sitä mitä ja miten he ajattelevat. Vaikuttaa siltä, että lähinnä ne miehet, jotka voidaan luokitella komeiksi ja kiinnostaviksi ovat joko pinnallisia tai varattuja. Esimerkiksi kategoriassa yksi oleva Prinssi, jonka kaikki entiset tyttöystävät ovat kuulema laihoja, brunetteja ja isotissisiä. Hmmmh. Noh Huonomaku miinus 15kiloa niin ehkä aletaan jo olemaan kategoriassa :D Vaihtoehtoisesti sitten korsetti.

Tästä tulikin mieleen ohjelma ''seksiä auringon alla'', joka tänään on Cubassa, jossa naisten mielestä läskeistä on vain hyötyä sängyssä. Kuubassa kuulema kaikki naiset saavat huomiota. Suomessa mitä Kalinaisempi sen parempi, ainakin siltä vaikuttaa, me muut voimme seistä tiskillä ja huokailla. Suomi on ihana maa, mutta ei elämä kun kaiken täytyy olla niin vaikeaa ja kaavoihin kangistuneen korrektia. Kuubassa naiset soittelevat ja ovat iloisia. Suomessa pohditaan miksei mies soita ja jos nainen soittaa mies samantien olettaa että nainen on vähintään tarketuvainen ja helppo = not interesting.. Hyvä on, Huonomaku tunnustaa, jos mies tulisi ketkuttelemaan samalla tavalla pyllyn taakse, kuin Kuubassa on tapana Huonomaku tuntisi olonsa hyvin ahdistuneeksi ja kiusalliseksi. ''Perrea'' - vetään kuin koirat ei kuulu Huononmaun menuuseen..


...Muistuttaa hämärästi seksistä kreikkalaisittain, jota ei siis vielä ole koettu. Hra Adonis on by the way huomenna saapumassa kreikasta, jossa on varmaan ollut leikkimässä varsinaista katukoiraa, kuitenkin sellaista jolla on nahkapanta kaulassa.. vuh vuh..

1 kommentti:

  1. Kuubalaiset miehet sanoivat että kaikki naiset ovat kauniita ja haluttavia, lihavat ja laihat pitkät ja lyhyet, nuoret ja vanhat. Kaikki saavat huomionosituksia. Mutta eräs ohjelman tekijöistä, pitkä vaalea nainen oli kyllä kiinnostunut huomionosoituksista, mutta ilmoitti ettei ole ollenkaan kiinnostunut lyhyistä miehistä vaikka saisikin heidän huomionsa... Että tämmöinen ero kuubalaisen miehen ja eurooppalaisen naisen välillä...

    VastaaPoista