maanantai 24. kesäkuuta 2013

Playdate

Hei kaikki rakkaat, Huonomaku oli viikonlopun mökillä ja on hieman levottomalla tuulella, kun on pääsi metsän siimekseen rauhoittumaan ja keräämään ajatuksiaan. Huonomaku oli tänään kahvilla Adoniksen kanssa. Eli siis Playdatillä, koska deiteiksi noita ei voi kutsua ja koko hommahan on yhtä pelleilyä.

Tänään oli hyvin jännittävä tunne- Huonomaku ei olisi aluksi yhtään jaksanut koko Adonista ja koko kahvittelua, eikä sydänkään tykytellyt tylsien poskisuudelmien aikana. Noh onneksi lievän kofeiinihumalan ansioista Huonomaku jälleen löysi itsensä ja terävän kielensä.

Keskustelun kohokohtia:

Adonis oli siis juuri palannut kotimatkaltaan kreikkaan ja kertoi kuinka vietti paljon aikaa rannalla, uidessa ja tehden ties mitä, mutta harmitteli sitä että hänellä on ilmeisen skandinaavinen iho, sillä hän on hyvin vaalea kreikkalaiseksi.. Huonomaku totesi tähän että ''Yup, you are not looking like a bronze sculpture''

Huonomaku sai viimein Adoniksen myöntämään kuinka hän on itseasiassa aika (sovinisti)sika. Eräs toinen etelänmies kertoi kuinka miehiä Portugal Italy Greece Spain akselilta kutsutaan ''PIGS'' nimellä, ja näin Adonis joutui myöntämään kuinka hänkin on siis possu pohjimmiltaan.

Huonomaku ja Adonis myös keskustelivat keskustan homobaareista ja esille tuli Herkules. Adonis tietenkin totesi että hänen täytyy käydä pyytämässä nimenmuutosta (sillä kreikkalaisethan eivät lainkaan ole homoja, tai harrasta tai ole harrastaneet mitään homomaisia öljypaineja sitten maailman historiassa, unohtamatta seksiä kreikkalaisittain faktaa).. Noh, kekustelu palasi Adoniksen kreikan matkaan ja hän kertoi miten oli jälleen ollut rannalla ja sitten treenaamassa, johon mumisten Huonomaku totesi että ''like Hercules'', harmi ettei Adonis kuullut tätä sataprosenttisesti ja Huonomaku ei suostunut enää toistamaan.

Sovinisti myös kertoi kuinka oli viikonloppuna tehnyt ruokaa ja se oli kovin rentouttavaa (aikaisemmin hän on vain osannut tehdä pasta bolognesea ja sanonut olleensa huono keittiössä, myöskin aikaisemmin Adonis totesi että kun hän löytää naisen joka osaa tehdä moussakaa hän menee tämän kanssa naimisiin).. Noh, Adonishan oli nyt sitten viettänyt 4 rentouttavaa tuntia tehden moussakaa johon Huonomaku sitten totesi että ''Great, now you don't need a wife anymore''. Johon Adonis totesi että niin joku nainenhan voisi nyt alkaa laiskottelemaan, kun hän on kerran niiiin hyvä keittiössä, tähän taas Huonomaku totesi ''Yes, you should be careful, someone might take advantage of you''..

Lopuksi Adonis kertoi kuinka hänen täytyy vielä syödä illallista (klo 21 jälkeen) johon Huonomaku totesi ''true, a growing man needs his food''..




1 kommentti:

  1. Itse olen aivan samaa mieltä! Miehet on ällöttävii, ne syö maksalaatikkoa ja hercules on todellaki homo mitä annoit ymmärtää.

    VastaaPoista