perjantai 12. huhtikuuta 2013

Honesty, there is no such policy

Kyllä se on taas todettava, että loma pelastaa ja niin myös isät. Vaikka vain 30% shoppailuun tarkoitetusta rahasta on vasta käytetty elämä saa jälleen uutta suuntaa ja kreikkaan liittyvät kaaokset eivät ole päälimmäisinä mielessä- rahaa on muuallakin ja niin myös miehiä (julmasti sanottu mutta Huonomaku ei ole enää varsin yllättynyt kreikan sekavasta tilanteesta).

Selvä pakit on pakit, ei unohdeta sitä ja se on aivan hyväksyttävää, mutta se miten Adonis flirttaili ja antoi ymmärtää ei. Kuka tahansa nainen voisi kuvitella jotain sen jälkeen kun mies heittelee ilmaan epämääräisiä kommentteja ''that means I get to kiss you again'' ja ehdotuksia romanttisista elokuva-illoista ja don't go shitistä.  Huonollamaulla vain oli kerrankin munaa kysyä että mitä mies tahtoo, eikä jäädä toistamaan menneistyyttä ja roikkumaan reunalle ihmetellen. Annettakoot kuitenkin pisteitä sen verran miehelle, että tämä vaivautui vastaamaan- epämääräisen ärsyttävästi mutta kuitenkin.. Olisihan se ollut AIVAN liian vaikeaa vain sanoa että ''ei ja ollaan kavereita''. Sen sijaan älytön liirumlaarumi siitä kuinka Huonomaku on one of the kindest girls ever met, like you a lot ja admire you piti myös tunkea mukaan. Likaista peliä ja pelimies.. Huonomakukin pääsi 'pelin' makuun vastaamalla että tottakai asia on ok, vaikka ei se sitä todellakaan ole- kuinka tyhmä mies voi edes olla että kuvittella että kaikki olisi kuten ennen?

Perustelut miksi Huonomaku vastasi miten vastasi: vaikka Huonomaku on tähän saakka ollut rehellinen Adonikselle nyt hän ei sitä enää ansaitse. Miten Huonomaku voisi enää uskoa mitään mitä Adonis sanoo kun kerran kaikki aikasemmat kommentit romantiikasta jne jne eivät ole sittenkään pitäneet paikkaansa.. Suomalaisille luottamus on hyvin tärkeä asia ja jos sen kerran menettää, niin sitä tuskin saa ikinä takaisin. Kai se on quotattava ihan Adonista itseään ja todettava ''Never trust a Greek man'' ja otettava opiksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti