perjantai 21. joulukuuta 2012

joululahja halvalla

Bambuinen dippitarjotin


Bambuinen dippitarjotin
Myyjä
JKoskinen (41) Tämä käyttäjä on tunnistautunut
Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää »
Kohdenumero 248418249
Lukumäärä 1
Osasto

Tarjoiluastiat

Ilmoitettu 18.12.2012 22:34:43
Sulkeutuu 17.01.2013 22:34:43
Tai 5 minuuttia viimeisen tehdyn tarjouksen jälkeen
Lähtöhinta 1.00 €
Hinta nyt 10.00 €
Minimikorotus 1.00 €



Kuvaus
Myytävänä täysin uusi (=käyttämätön), pääosin ympäristöystävällisesti bambusta valmistettu dippitarjoiluastia/-tarjotin.

Saatu lahjaksi vuosia sitten naiselta, johon olin ollut ihastunut aivan liian pitkään, mutta juutuin sataprosenttiselle friendzonelle. Kuunneltuani vuosia lähinnä valitusta siitä kuinka kaikki miehet ovat paskoja (paitsi minä) ja kuinka kuitenkin niiden kanssa on pakko harrastaa mitä irstainta seksiä (paitsi minun kanssani), sain syntymäpäiväksi tämän hienon (ympäristöystävällisen) tarjoiluastian.

Joka on nähnyt hirvittävästi käyttöä. Tai siis ei.

Nyt noin viisi-kuusi vuotta myöhemmin, opittuani ajattelemaan penikselläni, en ole tuosta naisesta mitään kuullut. Naimisiin on kuulemma mennyt - sen jälkeen kun pani yhtä parhaista kavereistani. Tai mistäs tiedän, vaikka vieläkin - mutta en välitä. Välitän lähinnä siitä, että tämä rumilus vie liikaa tilaa keittiöni astiakaapissa ja en ole ihan vähään aikaan pitämässä mitään kotibileitäkään joissa mitään dipattavaa tällaisiin astioihin voisi laittaa. Lets face the facts, dipattavat tässä taloudessa eivät yleensä ehdi tarjottimelle asti. Tai ainakaan vieraat eivät välitä hienoista asetteluista. Syöttöpussin kaipaisivat. Itseasiassa, tämä voidaan vaihtaa myös 3-4 hyväkuntoiseen syöttöpussiin (karjatilalliset huomio!).

Tarjottimesta vielä sen verran, että kokoa löytyy sen verran, että mikään heteromiesten äijäillan juttuhan tämä ei ole. Tähän varmaan akat pilkkovat mielellään porkkanoita, varsisellereitä ja kurkkua - ja tarjottimessa oleviin (pesua varten irrotettaviin) ruostumatonta terästä oleviin dippikulhoihin sitten laittavat jotain vähärasvaista kermadippiä. Sitähän ei kovin paljoa tarvita, sillä kulhot nyt vetävät ehkä saman verran dippiä sisäänsä mitä flunssaisena tulee räkää ulos nenästäni.

Jos tästä jotain hienoa on sanottava, niin onhan tää aika hienosti tehty. Eli käy hyvin naisteniltojen ihastelun kohteeksi pöytäkattaukseen, jossa ruostumaton teräs kohtaa ympäristöystävällisyyden ja kuitupitoiset eväät. Plussaa myös siitä, että laatikon pohjassa on vielä Stockmannin tarra (siinä Made in China -tarran vieressä), joka varmasti osoittaa sen, että tämä jos jokin on takuulla halpa tuote huudettavaksi ilman hintavarausta.
Ja jos Anu huudat tän, saat sitten hinnasta 50% alennusta (paitsi postikuluista).
Kuntoluokitus Uusi

Maksaminen ja toimitus
Toimitustapa Posti, nouto
Toimituskulut Suomeen 25,00 €
Muut toimitusehdot Korkeat postikulut johtuvat siitä, että tämä on paitsi painavahko, myös vittumainen pakata. Ja olen laiska. Noutakaa, olkaa kilttejä.
Maksutapa tilisiirto, käteinen
Tuotteen sijainti 00510 HELSINKI
Myyjälle esitetyt kysymykset (4 kpl)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti