lauantai 13. lokakuuta 2012

puuh

Huonomaku näki unta. Siinä yksi ihana mies meni naimisiin, eli yksi Huononmaun 'säätö' muutaman vuoden takaan joka on myös ystävä. Kesken häitä Huonomaku lähti isänsä kanssa autokauppaan vaihtamaan autoa.. Häät ilmeisesti tarkoittavat että jotain päättyy ja jotain alkaa.


 Yleensä auto tarkoittaa unennäkijää itseään ja hänen elämänsä kulkua. Auton ulkonäkö kielii siitä miltä henkilö haluaisi näyttää muitten silmissä (loppupeleissä kauppoja ei tehty koska mieluista ei löytynyt, eli siis tarkoittaako se nyt että Huonomaku on neutraaleilla fiiliksillä siitä miltä näyttää muiden silmissä, vai ei tiedä miltä näyttää, vai ei tiedä miltä haluaisi näyttä- identiteettikriisi?). Auton kunto kertoo kulun helppoudesta taikka vaikeudesta (tuulilasi rikki, mutta muuten ok, Huonomaku kyllä manasi suurta bensankulutusmäärää ja suuria huoltokustannyksia)..

Samaan aikaan myös satoi paljon. Rauhallinen, tasainen sade puhdistaa ja virkistää, lupaa hyvää keholle ja mielelle. Myrskysään tuoma kylmä ja piiskaava sade kehottaa varautumaan kuohuntaan ja harmeihin valve-elämässä. Sade ei ollut rauhallinen, mutta ei myöskään piiskaava, oli pimeää mutta ei kylmä.



Pähkinänkuoressa voimme siis todeta että jokin päättyy, mutta mikään elämää suurempi hyve ei ole saapumassa ihan vielä. Huonomaku pysyy siis visusti sisätiloissa, kunnes tilanne rauhoittuu.  Unien analysointi ei siis saa Huonoltamaulta kovin suuria pisteitä, tulkintana on siis identiteettikriisi (nyt Huonomaku voi alkaa neuroottiseksi sillä ennen kaikki on ollut selvää) ja lähitulevaisuus ei vaikuta kovin valoisalta, vaikka horoskooppi aikoinaan ennusti että vuoden lopussa olisi toivoa....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti