torstai 11. lokakuuta 2012

Ei kannata kännätä

Kun kasvamme 'aikuiseksi' elämäämme saapuu uusia asioita, kaksi suurta niistä kenties ovat seksi ja alkoholi, näiden kahden sekoitus saa aikaan paljon kaikenlaista mielihyvää ja pahaa.



Humala on tila, joka aiheuttaa keskushermostossa poikkeavuuksia (meaning että usein humalaiset päätökset eivät ole tosielämässä niitä parhaimpia). On todettu, että arviointi kyky heikentyy ja ajatuksen juoksu muuttuu hitaammaksi (olemme siis myös tyhmiä). Miksi koemme suurempaa seksuualista viettiä/tarvetta humalassa? Hyvin monilla alkoholi aiheuttaa aivoissa dopamiinitasojen nousua ja dopamiini on hormoni joka taas aiheuttaa mielihyvän kokemuksia. Eli kännissä monet ovat himokkaita metsästäjiä ja toimimme ''reikä se on rinkelilläkin perjaatteella''.



Humalassa olemme siis tyhmiä, teemme huonoja päätöksiä seksin perässä ja lopuksi herätessämme seuraavana aamuna sorrumme morkkikseen, sen suuruus kuitenkin riippuu siitä miltä toisella puolella sänkyä näyttää.

  • Tyhjä sänky = helvetin jees, suurella todennäköisyydellä ainoa nolous on se mitä lähetetyistä viesteistä löytyy (eli ihan sama koska olet luultavasti jo aikaisemmin viestitellyt yhtä tyhmiä viestejä kyseiselle henkilölle, eli et tälläkään kertaan saavuttanut mitään tai menettänyt, koska kaikki on jo menetetty)
  • 10+ sängyssä = +10v ikäero tarkoittaa että kaverisi juottivat liikaa fisua vaikka tietävät ettei siistä seuraa hyvää. Dopamiini on ollut valloillaan ja olet luultavasti ollut niin kännissä ettet ole nähnyt mitään. Miinuspisteitä kavereille, koska he eivät ole estelleen sinua selkeästi tarpeeksi.
  • 10- sängyssä = Olet sentäs nähnyt hieman. Vieressä makaava ei ole täysi failiure, viimekerran 10+ssaan verrattuna. 
  • -5> = officially puuma (old). Vieressä makaavasi humattavasti paljon nuoremman kollin kaverit ovat lyöneet vetoa ja tyyppi luultavasti viimeyönä menetti neitsyytensä. Onneksi olkoon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti