maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mato ei ole nilviäinen

Huonomaku on jälleen ollut laiskuuden partaalla, nyt paluu todellisuuteen ja miesten urpouteen, outouteen ja humaluuteen.

Huonomaku kävi Roskiksessa, eli siis Eerikinkadulla, vaikka se pitäisi paremmin tietää ettei Eerikeistä ole yleisesti seurannut vielä kauheasti hyvää. Ilta nyt ei kuitenkaan ollut katastrofi, vaikka kulissien takana tapahtuva Huononmaun oikea elämä ei ole ehkä ollut vahvimmillaan lähiaikoina. Anyway, Roskiksesta kuitenkin löytyi jälleen muutama tapaus, mutta Huonomaku oli siivosti.

Ensimmäinen tapaus oli ehdottomasti Mato. Huononmaun Nti. Postin tuttavuus, joka olikin hieman lyhyempi. (Ensi kerran korkkarit kotiin varmuuden vuoksi, sillä koukkupolven esittäminen ei ollut jees). Mato oli niiiiiiin humalassa, ettei vaan voi ymmärtää miten se pystyi kommunikoimaan ymmärrettävästi. Kaikkien pitäisi vähintään kerran todistaa tuollainen madollinen humaluus, muttei toivottavasti olla itse siinä kunnossa. Mato lähti kuitenkin tällä kertaa eri teille, mutta tarjosi lonkeron! Halleluja. Emme voi siis leimata matoa mulkuksi, sillä hän ei jättänyt huonoja muistoja. Mato on eläin, joka ei ole matelija, ei nisäkäs, ei hyönteinen, ei äyriäinen, ei nilviäinen, ei oikeastaan mikään, se on vain mato. Madot ovat luultavasti olleet katkaravun ohella yksi ensimmäisistä elävistä olennoista maapallolla, mutta huomioidaan kuitenkin se etteivät katkaravut tai madot ole kuitenkaan kehittyneet suuria määriä.


Toinen tapaus taisi olla Antti Espoosta, joka tunkeutui Huononmaun nenän eteen istumaan hajareisin. Hmmh. Huononmaun omaksi ihmetykseksi viereisen pöydän pojat ottivat asiakseen kysellä miten Huononmaun mielestä tämän Antti Espoosta strategia toimii. Noh, eihän se toiminut, mutta kiitos Antti teit oloni hieman paremmaksi :)

Kolmas ja neljäs tapaus menivät käsikädessä. Toinen pitkä ja boheemi, mutta Jyväskylästä tämän kaveri hieman lyhyempi, mutta yhtä laiha (ilmeisesti myös jyväskylästä). Eli siis Pekka ja Pätkä Jykkylästä, jotka ovat ilmeisesti palaamassa jykkylään. Perinteisiä ''läppä, läppä'' dissaajia, joita ei kukaan jaksa kuunnella montaa tuntia pidempään. Huonomaku kuitenkin otti asiakseen poistua kotiin ilman suurempia virheitä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti