sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

and then i go and spoil it all....



Viime tekstissään Huonomaku totesi että ennen kuin jotain tyhmää tapahtuu pitäisi ehkä ehdotella treffejä Tompalle. Fail- siinä mielessä että mitään viestiä ei ole vielä lähetetty ja jotain suhteellisen tyhmää on tapahtunut.
Huonollamaulla ja hänen kaikista vanhimmilla ystävillä oli eilen pienimuotoinen get together, mainittakoot että yksi vanhin näistä on Huononmaun ensirakkaus Stobe, joka on nykyään kihloissa ja isä. Kivaa oli, mutta... jossain vaiheessa Stobe päätti lähteä menemään, jota ennen hän oli sanonut eräälle toiselle, että haluaisi keskustella Huononmaun kanssa. No keskusteluunhan hän ei suostunut ja pakeni. Huonomaku soitti ja kysyi mikä on ongelma? Puhelimessa Stobe myönsi olevansa edelleen erittäin rakastunut Huonoonmakuun, mutta että näin kihloissa ja lapsen isänä mitään ei voi tehdä. Onhan hän oikeassa, mutta tässä tapauksessa Huonoamaukua vanha suola ei janota. Huonostamausta ei ikinä olisi ilkeäksi äitipuoleksi, sillä ajatus omistakaan lapsista ei aiheuta suurta innostusta.

Ilta jatkui skumpan merkeissä ja Huonomaku päätyi kuin päätyikin juttelemaan Kerubin (eli tuo lukioajan sulho) kanssa puhelimessa. Kyllä se vain nyt niin on että kaikesta %@&*@sta huolimatta Kerubin ääni oli houkutteleva. Kerubi oli jo kerran heidän vanhan luokkakaverin mukaan melkein lähtenyt panemaan Huonoamakua muutama kuukausi sitten (Huonomaku kuuli tästä vasta)... Huonomaku ei kuitenkaan halua keneltäkään pelkkää seksiä ja vaikka Kerubin sanoi että hänellä on vähän ikävä Huonoamakua, Huonomaku ei tiedä mitä tehdä. Kuitenkin, sen Huonomaku on todennut vanhan ystävänsä kanssa että Kerubin jälkeen ei kukaan ole järisyttänyt Huononmaun elämää..



Vai pitäisikö vaan nyt viestittää Tompalle t-t-t-t-reffiehdotus.... 

1 kommentti:

  1. Rekkis tässä hei. Missä vaiheessa sä oot ehtinyt elämään tämän kaiken? Aikamoista... Nyt hei härkää sarvista kiinni ja Tompalle viestii.

    VastaaPoista