sunnuntai 27. toukokuuta 2012

pussycat


Eräs mies kysyi minulta mitä vikaa on miehissä joilla on kissa? Toki, tähän perään hän totesi ettei kissanainenkaan ollut loppupeleissä hirmu hyvä juttu.


Siis, Huonomakuhan on ehdottomasti koiraihminen, vaikka lähes kaikki eläimet (ei simpanssit, paviaanit ja apinat) ovat kivoja. MUTTA, seuraavaksi on luvassa täsmennystä edelliseen ja siihen miksi sinkkuMIES, joka hankkii yksin kissan itselleen ei ole hyvä juttu.







Kaikki huumorittomat kissan omistajat voivat sitten jättää lukematta, ettei syty jälleen yhtä koirakissakoirakissamaailmansotaa ja eräs blondi voi huomioida ettei hän putoa kategoriaan sinkku taikka mies.

1. Huononmaun mielestä kissa on hyvin usein eläin, joka viestii tekopyhyydestä. Usein, syynä lemmikin hankintaan on yksinäisyys ja seuran puute, mutta kissa on eläin joka ei luonnostaan kaipaa sosiaalisuutta. 
2.  Mies saattaa hankkia kissan vaan saadakseen huomiota (säälipisteitä) naiselta.
3. Alitajuisesti kun mies hankkii kissan hänen mielessään on vain yks sana pussy(cat). Jolloin pääsemme takaisin kohtaan kolme, joka luultavasti johtaa säälipanoon. Miehen sanoin- Victory!
4. Mies jolla on kissa on siis mitä luultavimmin mulkku, joka ei muuta tahdo kuin pussya käyttäen hyväksi cattiä.



Do I even need to say more?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti