keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Joskus on ihan ok olla hiljaa

Noniin, joku anonyymi täällä oli sitä mieltä, että ''Reikä kun reikä, ja yleensä innokkaampaa poskihoitoa saa juuri miehiltä.'' Kyllä, reikä se on rinkelilläkin, mutta poskihoitoihin liittyen voi olla montaa mieltä. Huononmaun ja Romeon seksielämä oli kenties hieman hitaasti syttyvää, mutta kun viimein oltiin pääsemässä lähelle asiaa tapahtui odottamattomia käänteitä.

Miehet usein valittavat että naiset eivät ole tarpeeksi innokkaita sängyssä, eivät tee alotteita, eivätkä tykkää ottaa poskeen. Noh, Huonomaku on 89% ajasta tämän vastakohta, mutta Romeo se vasta oli varsinainen pihtarihuora. Eräs yö kun Huonomaku oli hieman friskyllä tuulella ja pussaili Romeon mahaa salakavalasti Romeo tokaisi kovaan ääneen ''Et varmana ota suihin tai mitään!''. Kommentti oli kertakaikkisesti niin karu, että Huonomaku oli aivan what the fuck monttu auki. Päätelmä: vain mies jolla on ongelmia sanoo näin tai vaihtoehtoisesti Romeo ei ollut kokenut ennen moista, tai mitä siitä olisi mahdollisesti seurannut (eikä varmaan vieläkään ole seurannut).


Huonomaku oli eräänä pyhänä hotellissa muutaman yön. Yhtenä yönä hänen sen aikainen tuttava lätkä-Ossi tuli myös yökylään ja peitti suhisi. Jeejee. Kaikki oli hyvin siihen asti kunnes Huonomaku hyppäsi ratsatsaille ja mies sanoi: ''Nussi nyt mua kun kerran oot siinä.'' Johan nyt on markkinat, mitä puheita nämä miehet päästelevät suustaan kun he kerrankin saavat olla tekemättä yhtään mitään ja kaikki tapahtuu vapaa-ehtoisesti.


Huononmaun hyvälle ystävälle Goottilesbolle, joka ei totisesti ole mikään elämäänsä kyllästynyt, lahnan osan omaksunut nuori (hetero) nainen sai kuulla säädönsä suusta klassisen karun ''voisitsäki joskus tehä jotain?''. Hmm, mitäköhän se on mitä herra haluaisi hänen tekevän, vai onko kenties aika kaivaa ruoskaa kaapista ja valuttaa kuumaa steariinia herran kalleuksien päälle, jottei olisi niin 'tylsää'? Jokaisessa meissä asuu varmasti pikku S & M enkeli ja varastostamme löytyy joitain enemmän tai vähemmän sovellettavia tuotteita. Kuitenkin, sen mitä tiedän tästä kyseisestä miehestä, arvelen että hän on se tylsempi osapuoli, joka tarvitsee muutaman geishakuulan sinne, you know minne. 


What women think about during sex 
 


What men think about during sex

1 kommentti:

  1. Taisit ymmärtää aiemman "innokkuus" kommentin ehkä tarkoituksella väärin?

    Miehet saavat aina seksiä miehiltä. Seksin saamiseksi ei tarvitse kuin avata vaikka chätti netistä ja heti on tarjoutujia.
    Miehet eivät saa aina seksiä naisilta. Kun saavat on sen eteen joutunut tekemään jo työtä.

    Bi ja gay miehet ovat erittäin innokkaita imemään ja todella nauttivat pelkästään siitä että saavat imeä. Ei vastapalvelusten tai muunkaan odottelua.

    Vieläkö ihmettelet miksi miesten välinen seksi houkuttaa myös "heteromiehiä"?

    VastaaPoista