maanantai 12. maaliskuuta 2012

Heterotytöt, mulla on teille huolestuttavia uutisia


Huonomaku on törmännyt 'uuteen' ilmiöön, suomalaisilla nuorilla miehillä vaikuttaa olevan yhä useammin seksuaalisuuteen liittyviä identiteetti, ja muita kriisejä. Onkohan Huonomaku kertonut kerrasta kun Romeo sanoi hänelle ''Et nyt varmana ota suihin tai mitään?''? Huonomaku ei vaan voi yksinkertaisesti käsittää kuka mies sanoo näin, sängyssä, mutta tästä lisää myöhemmin. Tänään Huonomaku ihmettelee miksi Huononmaun ystävällä, joka on homo, on ollu viimeisen kuukauden aikana enemmän sutinaa heteromiesten kanssa kuin Huonollamaulla itsellään?

Ensimmäisen kerran kun tämä Huononmaun ystävä, Gogo, kertoi hänen kokemuksistaan Huonomaku ei voinut kuin vain nauraa, mutta nyt kun sama on toistunut asia on huolestuttava. Noin kuukausi sitten Gogo oli baari-iltansa päätteeksi mäkkärissä tilaamassa pientä purtavaa ja alkoi jutella erään nuoren miehen kanssa. No hommahan päättyi siihen että tämä heteroksi ilmottautunut mies päätyi syystä tai toisesta Gogo parisänkyyn yöksi, ja oli kuulema mukavaa uniseuraa...

Viime viikonloppuna Gogo tapasi taas uuden miehen baarissa, joka kylläkin loppujen lopuksi lähti naisen matkaan, mutta tämä nainen joutui turvautumaan lievään mustasukkaisuuteen pilkun aikaan. Joku ei täsmää jos nainen on mustasukkainen (hetero)miehestään joka juttelee toiselle (homo)miehelle.




1 kommentti:

  1. Mikäs ihme tässä?
    Reikä kun reikä, ja yleensä innokkaampaa poskihoitoa saa juuri miehiltä.

    Seksiä saa myös huomattavasti helpommin miehiltä. Miehistä kun on jatkuvaa ylitarjontaa, eikä poskihoidon saamiseksi tarvitse ponnistella.

    VastaaPoista