lauantai 31. maaliskuuta 2012

Elämysmatka kehän toiselle puolelle

Kyllä, Huonomaku ja hänen huonomaku matkasivat kehän toiselle puolelle, Vantaalle, katsomaan erään tunnetun suomalaisen räp-artistin keikkaa. Huonomaku oli liikenteessä autolla, sillä tarkoituksena oli nähdä keikka ja lähteä takaisin turvallisille maille. Noh, paska nro. 1 oli se, että Romeo ilmaantui samaiselle keikalle. Paska nro. 2 itse räppäriä ei näkynyt 3h odotuksen jälkeen, joten Huonomaku lähti neiti Atomin kanssa äkäisinä kotia kohti.




Paska nro. 3 Romeo käyttäytyi kuin a-p-i-n-a, joka nyt on kaikki mitä vantaalaiselta mieheltä voi ilmeisesti odottaa. Huonomaku yritti olla rauhassa ja antaa myös Romeon olla ja riehua rauhassa, mutta Romeo tepasteli jatkuvasti Nti. Atomin ja Huononmaun pöydän edessä, kuin milläkin catwalkilla, samalla hän hieman töni vahingossa tai ei Huononmaun ja Nti.Atomin pöydässä olevia tuoleja. Romeon eräs ystävä päätti myös ohikävellessään taputella Huonoamakua olkapäälle sanomatta mitään, mutta tähänhän Huonomaku päätti olla sen suuremmin reagoimatta. Hieman tämän jälkeen Romeo and co. päättivät tulla viereiseen pöytään istumaan (tähänkin mennessä kaikensortin kontakteilta oli vältytty). Huononmaun nenän edessä Romeo tietenkin (tiedostaen/tiedostamattaan who knows?) jutteli mukavia jollekkin tytölle ja kenties yritti klassista teenpä sinut mustasukkaisesti kjäh kjähhhäh tekniikkaa.



Tupakkapaikalla Huonomaku törmäsi Romeon hyvään ystävään (joka oli taputellut olkapäälle), joka vastusteluista huolimatta päätti soittaa Romeon paikalle. Romeon kommentti ''hahaha ai säki oot täällä'' Huononmaun vastaus epähuvittunut ''hahah'' ja askel sivummalle kiusallisesta tilanteesta.

Paska nro.4 bimbo joka päätti lirauttaa tupakkapaikalle (joka sijaitsi ulkona), joka oli mukava samanaikainen kiusallinen lisä sillä hetkellä tapahtuvalle Romeon kohtaamiselle. Romeon kylkeen samalla liimantui eräs neitonen hänen koulustaan ja takertui Romeon käsivarteen, mutta Romeo totesi lähtevänsä takaisin sisään ja riuhtaisi kätensä irti ja lähti matkaan.


Huonomaku ei todellakaan ymmärrä mitä Romeo haki hänen epämääräisellä käyttäytymisellään? Huonomaku on viimeksi nähnyt Romeon tammikuussa, KAIKKIEN kriisien jälkeen ja tuolloin hän humalapäissään selitti Huonollemaulle kuinka hän oli varaamassa huonetta hänelle ja hänen tyttöystävälleen (eli siis Huonomaku) hotellista. Romeo kuitenkin joutu tyytymään Huononmaun sänkyyn ja aamulla Huonomaku joutui lähteä treeneihin ja jätti Romeon nukkumaan, eikä sen koommin ole Romeosta kuulunut..


1 kommentti:

  1. Missä se kriittinen ämmä nyt on joka on mielestään aina oikeessa?

    VastaaPoista