torstai 16. helmikuuta 2012

Romeo must die

Huonomaku oli kahden miespuolisen ystävänsä (kutsukaamme heitä nimillä Isolihas ja Pikkulihas) kanssa viettämässä rattoisaa keskiviikko iltaa Helsinkiläisessa laatu kuppilassa. Romeo oli myös samassa kuppilassa. Huononmaun kaksi ystävää lähtivät pikkukännipäissään suorittamaan Romeon murhaa. Iso- ja Pikkulihas marssivat ryhdikkäästi baaritiskille, jossa Romeo seisoi, Isolihas hieman töni Romeota, jonka jälkeen Romeo tuli avautumaan asiasta Huonollemaulle ja kertoi että seuraavan kerran hän vetää Huononmaun kavereita turpaan- be my guest sillä Isolihas on 160 kiloinen entinen jenkkifutari joka syö Romeoita aamupalaksi. :)  Romeo lähti muutama tunti tämän jälkeen kotiin yksin. Muutenhan ilta oli varsinainen succée.


Asiasta keskusteltiin lyhyesti ja ytimekkäästi Romeon kanssa seuraavana päivänä, eikä hän ollut moksiskaan/muistanut koko asiaa.



8 kommenttia:

  1. Nuorta rakkautta, viisitoistavuotiaana aivan sama meno.

    Tosin taidatte olla jo yli 18 kaikki jutun osapuolet. Romeo taisi olla ainoa henkisesti jo 15 vuotiaan tason ylittänyt :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Anonyymi lukija,

    et ole ilmeisesti lukenut muita informatiivisia tekstejä Romeosta. Niistä käy ilmi, että Huonomaku on koittanut saada Romeon pois elämästään monella eri tavalla, mutta Romeo ei tätä ymmärrä. Romeon oma henkinen ikä on 15v, joten Huonomaku päätti tehdä pienen psykologisen kokeen ja kohtelemalla häntä kuin ikäistään (15v), josko Romeo nyt ymmärtäisi jättää Huononmaun rauhaan.

    VastaaPoista
  3. Missään tekstissä ei mainita että Huonomaku olisi mitään päättänyt tehdä. Tekstin perusteella
    "Huononmaun kaksi ystävää lähtivät pikkukännipäissään suorittamaan"
    Ehkäpä sitten Huonomaku ei kyennyt ilmaisemaan itseään.

    Väkivallalla uhkaaminen Huonomaun osalta alittaa kyllä Romeonkin temput. Juuri tämä on sitä kunnon whitetrash amisjunttien meininkiä. Näitä samoja touhuja näkee jokaisen pikkukaupungin lastenräkälässä lauantai/sunnuntai-aamuöisin.
    Ehkäpä sitten 15-vuotiaan tasolle vajoamalla löysit taas itsesi.

    VastaaPoista
  4. "Huonomaku on koittanut saada Romeon pois elämästään monella eri tavalla, mutta Romeo ei tätä ymmärrä"

    Blogia seuranneena ja nyt hieman vielä selailleena, et ole missään kohtaa yrittänyt tuota. korkeintaan blogannut kuinka ikävä ihminen Romeo on, ja silti ottanut viereen sammumaan jne.

    Mistähän kohtaa pitäisi nämä monet yritykset löytää?

    VastaaPoista
  5. Huonollamaulla ei ole mitään kritiikkiä vastaan mutta Anonyymillä on hieman hyökkäävä tapa ilmaista itseään. Kuitenkin, elämä on liian lyhyt turhaan vatvomiseen, joten nyt on aika ottaa askel eteenpäin ja etsiä tarinaan uusi sankari.

    VastaaPoista
  6. Harmi ettei Huonomaku vastannut kysymykseen..
    Itsekritiikki voisi olla paikallaan joskus.

    VastaaPoista