keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Victorious!


Ystävänpäivästä on nyt selvitty. Huonomaku seurasi omia ohjeitaan erittäin hyvin.
  1. Älä feidaa kavereitasi- Huonomaku oli koko illan ystäviensä kanssa
  2. Jos olet treffeillä älä feidaa deittiäsi- Tämä ei koskenut Huonoamakua
  3. Älä myöskään lähde deittisi kaverin matkaan- Kenenkään matkaan ei lähdetty
  4. (Hetero) koita olla näyttämättä lesbolta esim. vältä värjäämästä tukkaasi pinkiksi ja älä accessorizaa bilemekkoasi haavistopinssillä- Huonomaku ei ilmeisesti näyttänyt lesbolta koska kukaan nainen ei tullut iskemään
  5. Juo liikaa, sinkkuna et halua muistaa tätä iltaa kuitenkaan- Päänsärystä päätellen Huonomaku joi liikaa, muutama muistikuva on hatara.
  6. Jätä puhelin kotiin, jottet soita säälittäviä puheluita eksällesi tai viimeisimmälle hoidolle. Huonollamaulla oli puhelin mukana, mutta tämä on sallittua vain henkilöille jotka ovat harjoitelleet itsehillintää. Kuitenkin kenellekkään ei soiteltu, sen sijaan Huonollemaulle lähetteli eräs vanha ystävä viestejä.
  7. Keksi itse- Huonomaku oli niin sivistyneesti ettei tarvinnut keksiä lisäs
  8. Muista kettuilla niin monelle kuin vaan pystyt, jottei mikään potentiaalinen mulkku vai tartu mukaan.- Luonnollisesti
  9. Juo niin paljon ettet kuule tai näe mitää- Huonomaku ei edelleenkään kuule tai näe mitään
  10. Vältä mulkkuja pilkkuun asti- Viimeinen mulkku passitettiin pöydästä pois pilkun aikaan, ensimmäinen Turkulainen mulkku tuli laulamaan jalkapallolauluja noin 3min baariin saapumisen jälkeen, kun hänet oli tönitty pois pöydästä hän lauloi meille ''Hukkukaa kaikki aurajokeen!!Hukkukaaaaa kaikki aurajokeeeeeen!!Hukkukaa kaikki aurajokeeeen!!''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti