keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Mulkku voi olla myös ilman sitä

Kyllä, näin on, turha sitä on kiistää- naisetkin osaavat olla mulkkuja. Huonomaku on myös itse joskus ajautunut mulkuhtaviin tekemisiin, mutta kyllä ne aidot mulkukkaat mulkut silti vetävät tätä skabaa aivan 6-0.


Esimerkki 1.
Huonomaku oli eroamassa sen aikaisesta poikaystävästään, Mösjööstä josta olette saattaneet lukea aikaisemmin teksistä nimeltä ''Liha on hyvää''. Lyhykäisyydessään, Mösjöölle annettiin ohjeet pakata Huononmaun tavarat, joita Huonomaku oli eron tunteikkaina ja etenkin Mösjöötä raapivina hetkinä lähdössä hakemaan. Huononmaku ei nyt aivan tarkkaan kaikkea muista, mutta Huononmaun mielestä oli erityisen tärkeää lähettää itkevälle Mösjöölle perään erikseen viesti ja muistuttaa että etenkin Madventuresit on pakattava.

Esimerkki 2.
Huononmaun ystävä, Goottilesbo, meni silloiselleen poikaystävälle (Lipeäkalalle) jättämään hänet. Poika oli tehnyt hänelle ruokaa rakkaudella. Ruoka oli tosin lähestulkoon syömäkelvotonta ylitulista schaibaa.
Goottilesbo: ''Sori tästä ei nyt taida tulla mitään, mä tarviin jotain jännittävämpää mun elämään'', sanoi vedet silmissä köhien ensimmäisen haarukallisen maistettuaan.
Lipeäkala: '' : ( ''
Goottilesbo: ''Mä lähen nyt. Saatatko mut dösärille?''
Lipeäkala: ''Joo''
Lipeäkala oli siis pumpulista veistetty vetinen kala, joka ei ikävä kyllä maistunut oikein millekkään, kun viimein hän löysi mausteet oli niistä luotu yhdistelmä kertakaikkisen syömäkelvotonta. Lipeäkala oli myöskin tylsä vässykkä, joka oli yhtä taidoton sängyssä kuin keittiössä.

Esimerkki 3.
Kaikkihan on suhteellista. Kun Huonomaku oli yläasteikäinen ja seurusteli tuolloin hieman mustasukkaisen yksilön kanssa, joka soitteli taukoamatta, eikä Huonomaku jostain syystä halunnut vastata tuona pe/la iltana. Huonomaku päätti siis 'pitää bileet' kotonaan ja kun Mustis soitteli niin volat kaakkoon ja biletyksen ääniä. Mustishan meni tästä aivan sekaisin ja soitteli Huononmaun kaverille missä Huonomaku mahtaa olla bilettämässä ilman häntä. Huonomakuhan tiesi että Mustis pahoittaa tästä mielensä, joka tekee tästä lievää mulkkumaisuutta, vaikka mulkuthan eivät aina edes tiedä olevansa mulkkuja. Tämä on kuitenkin se seikka joka erottaa mulkuttoman mulkun ja mulkullisen mulkun.

Esimerkkejä on varmasti lisää, mutta jostain syystä Huonomaku on haudannut ne jonnekkin niin syvälle ettei nyt vaan muista. Asiasta siis lisää kun nämä aivosolut ovat keinolla tai toisella kaivettu esiin.  






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti