lauantai 28. tammikuuta 2012

Nykypäivän rakkaustarina maustettuna vammaisuudella part II

Viime tarinaa seuraten, Romeo jaksaa sekoittaa pakkaa yllätyksillään. Se tuleeko näitä ylläreitä käsitellä positiivisina vai negatiivisina jää nähtäväksi- eli voisin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä että sitä emme tule koskaan tietämään.


Viestissä saapuneen tunnustuksensa jälkeen Romeo otti asiakseen soittaa baarista lähtiessään. Hieman äkäisenä ilmoitin hänelle kovaan ääneen tyhmät luonteenpiirteensä sun muut vammaisuudet, mutta hän ei silti ymmärtäny herneitä nenässäni, miksi hänet oli deletoitu julmasti ja oli vakaasti sitä mieltä että koko asia on omaa kuvitelmaani. Kuitenkin hän myönsi olevansa ''pelle'' ja että kaikki on hänen syytään. Muistutan tässä vaiheessa, että Huonomakuhan ei spontaanisti soittele tai tekstaile Romeolle humalassa, joten todellakin hänen syytään. 

Romeo myös ehdotti yötä hotellissa. Vastaanottovirkailijalle kuvailtuna hänelle ja hänen tyttöystävälleen. Tehdään vielä selväksi, että tässä tapauksessa tyttöystävä on Huonomaku. Kyseinen tyttöystäväksi nimittely on tapahtunut kerran aikaisemmin yöllisellä kebabilla. Vaikka yleensä naisen mielestä tyttöystäväksi kutsuminen on ihana asia, niin tässä yhteydessä se lähinnä v-ituttaa. Hämmentävän munaton meininki, sillä kerran kuussa näkeminen ei todellakaan anna oikeutta kutsua tyttöystäväksi ja sitä kautta aiheuttaa erittäin sekavia tuntemuksia. Ja sitten vielä ihmetellään herneitä nenussa.

Miesten logiikka 0 pistettä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti