sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kriisienkuu

Tammikuu on yhtä kriisin aikaa, Huononmaun kriisithän alkoivat heti 1.1.2012 Herraöljyn ansiosta, mutta siitä lisää jonain toisena sopimattomana aikana. Ongelmien juurena vaikuttaa olevan silkka miesten piittaamattomuus. Tämän todistaa Romeo, Nahkarotsimies Jr. ja Picasso  Heitä kaikkia yhdistää PIITTAAMATTOMUUS.

Exhibit A) Vuodesta 2009 jatkuneen soutaahuopaa episodin jälkeen Romeo päätti ilmoittaa kännissä (monta kertaa) että rakastaa Huonoamakua. Tästäpä vasta sota syttyi, kun Huonomaku seuraavana päivänä virheellisesti kysyi 'mistä moinen?', vastauksena tuli tietenkin perinteinen eikannatavälittää, joka tietenkin kilahti Huononmaun hermoon pahasti, Romeo 2-0. Seurauksena oli siis haistavittukasvaaikuiseksi ja deletointi kaikista mahdollisista teknologisista välineistä, Romeo 2-1. Loogista toimintaa näin rakkauden tunnustuksen jälkeen. Vielä viikkoa myöhemmin Huonomaku poti huonoa omaatuntoa, siitä että oli mielestään sanonut ehkä vähän liian pahasti tälle munattomalle jätkälle (kyseenalaista ottaen huomioon ei huonon maun vaan paskan maun suussa, jota Romeo säännöllisesti on aiheuttanut menneiden vuosien aikana), Romeo 3-1.  Noh, Huonomaku sortui pahoittelemaan sanojaan monen tunnin suunnittelun jälkeen. Sanomattakin on selvää tuliko siihenkään vastausta. Silkkaa piittaamattomuutta.

Vastaus Batmanin esittämään kysymykseen on siis piittaamattomuudella.

Exhibit B) Nahkarotsimies on vuodesta 2009 harrastanut samaa soutamista kuin Romeo Huononmaun hyvän ystävän Nti.Atomin kanssa. Yleiseksi piittaamattomuudeksi tässä tapauksessa lasketaan erittäin pitkät vastausajat, tyhmät kysymykset ja tyhmät ymmärtämättömät vastaukset.

Exhibit C) Picasso (tämä mies ei suinkaan kuulu Huononmaun omalle kokemuksien listalle, mutta kuuluu edellä mainittujen piittaamattomienkundienkerhoon) on hieman erilainen herrasmies, joka haluaisi elää elämänsä Jumalan luovuuden välittäjänä. Picasso on erittäin hyvä esimerkki rahan tarpeen ymmärtämättömyydestä  (kirkkoon kuulumattomat Jumalan luovuuden välittäjille ei satele almuja taivaasta). Alkoholi aiheuttaa hänen kanssaan lähes kaikki ongelmat ja petetyt lupaukset.

Faktat siis kehiin:
1. 370HSSV ei ymmärrä rahan päälle
2. 370HSSV juo alkoholia ja aiheuttaa sen kautta lukuisia pettymyksiä
3. 370HSSV laskee vähintään mijoonaan ennen kuin kykenee vastaamaan




1 kommentti: