Munan keitto on taitolaji. Päämääränäni oli saada itselleni täydellinen muna näin aamuksi. Edellisten tutkimuksieni mukaan n.6min on ollut hyvä, muttei täydellinen aika. Tänään uuden aamun ja rasian innoittamana tulin siihen tulokseen että haluaisin munani hieman kovempana kuin viime aikoina. Seitsemän (erittäin nälkäisen) minuutin jälkeen halkaisin munani veitsellä, mutta pettymys oli edelleen suuri ja löysä.
Totean siis että kaikissa munissa on eroja ja niitä tulee kohdella yksilöllisesti. Tulevaisuuden keittoaika on pettymyksien välttämiseksi ainakin 10min. Tässä vielä munan keitto-ohjeet (jotka siis eivät pidä paikkaansa)
T.Muna-master (ehkä vielä joskus)
Ps. Teille rakastuneille munankeittäjille seuraavanlainen kotikokki idea....
Oslossa ei siis tedetä..
VastaaPoista